Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bulimiások! Ti hogyan tudtok/t...

Bulimiások! Ti hogyan tudtok/tudtatok úgy hányni, hogy a környezetetek ne hallja a folyamatot?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki azt hinné, hogy én akarom hánytatni magamat, leszögezem, hogy nem csináltam és nem is tervezem. Viszont az egyik évfolyamtársamról nemrég derült ki, hogy az. Ő állítólag suliban, éttermekben is hányt a vécében. De én ezt nem értem, ha én elcsapom a gyomrom és hányok, az elég hangos szokott lenni (mind az öklendezés, mind a hányás). Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ezt hogyan csináljtáok, hogy otthon, a suliban, étteremben nem hallják, pl a melletted lévő fülkében?

2014. júl. 25. 20:03
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Tudod,egy bulimiás tökélyre fejleszti a hányás tudományát.Én is simán hányok úgy társaságban,otthon a wc-ben,hogy senki észre nem veszi,pedig tudják és figyelnek.!

Én is totál hangtalanul,kb.8-10 másodperc alatt kiadok magamból mindent,ráadásul az ujjamat sem kell ledugni,egy speckó hasprés technikával megy.

Szval én elhiszem,h nem vettétek észre,de gondolom nem is figyeltétek.

2014. júl. 25. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hát nekem akkor volt hangja a hányásnak, hogy a wc-be esett, mint amikor pisilsz... nem volt ilyen jurassic park hangom, hanem tök csendben ment a dolog
2014. júl. 26. 00:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! De első, hogy érted azt, hogy "tökélyre fejleszteni"? Ha valakinek van még hozzáfűznivalója vagy tapasztalata, azt szívesen venném!
2014. júl. 26. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok.A tökélyre fejleszteni az,amit utána leírtam.Hangtalanul,eszköz használata nélkül,pár másodperc alatt kiadni magadból mindent.Nem látszódik az erőlködés,nincs fognyom a kezen,nincs szaga.Meg még vannak trükkök,de nem akarok mindent leírni,vannak ezen a fórumon is bőven aktív bulimiásak.Nem adok tippeket.:)
2014. júl. 26. 22:20
 5/7 anonim válasza:
100%
Szerintem egy bulimiás sem hányik hangosan.Olyan mosolygással tudunk kijönni a mosdóból, mintha csak a púdert kentük volna fel... Undortó rafinériáink vannak. magam is utálom magunkat. Szörnyű...
2014. júl. 26. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha elcsapom a gyomrom, és úgy hányok, az hangos, mert készületlenül ér.

Hánytatásnál viszont figyelek mit-mivel eszek, iszok is mellé, így egy pépes akármi jön, aminek nem igazán van hangja. Meg olyankor nem öklendezek (mivel az hangos), hanem hasprés (akár többször is). Egyedül a toccsnak van hangja, de azt simán betudják mások annak, hogy ment a hasam. Lehúz és légfrissítő.

Amúgy társaságban most már nem csinálom... régen hánytam a szobámban egy műanyag tartóba, és egyszer sem vették észre - pedig figyeltek, mert tudták, mi a szitu. Ebéd után "szieszta", ajtó becsuk, zene halkra beállít és szép csendben kihánytam a kaja egy részét. Közben énekeltem-dúdoltam, hogy ne legyen feltűnő a túl nagy némaság (az gyanús volt nekik).

2014. júl. 30. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
"Toccs" ellen kupac vécépapír odeterít és máris nincs hangja annak sem...
2014. aug. 1. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!