Az anorexiások vagy a bulimiások hashajtóznak a fogyás érdekében?
szerintetek én az vagyok?
segítsetek!
igazából szeretek enni, de egy ideje nagyon nem tetszettem magamnak (nem vagyok dagadt, viszont annál vékonyabb szeretnék lenni mint amilyen most vagyok) és elkezdtem koplalni, legalábbis nagyon keveset enni.. folyton nézegetem magam meg a hasam a tükörben, akkoris ha csak nagyon keveset eszek megnézem, hogy na látszik-e
viszont eléggé kívánom mostanában a kaját, egész télen kibírtam, h keveset egyek, de most vhogy "kívánós" vagyok és nem bírom ki..eszek, viszont többször megfordult a fejemben, h meghánytassam magam.. 1x, 2x le is dugtam az ujjam a torkomon, de csak öklendeztem, arra nem voltam képes, hogy hányásig ledugjam, de egyre jobban zavar ez a dolog.. most is megettem vacsira egy lekváros kiflit és kakaót ittam hozzá és tökre felpuffadtam, zavar, hogy nem deszka lapos a hasam, megszívesebben kihánynám az egészet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!