Ti is találkoztok azzal, hogy a környezetetek saját ügyének tekinti a fogyásod/hízásod? Nem zavar?
Engem rettentően, pedig tudom, hogy le kéne peregjen, de nem megy.
Ráadásul egymásnak ellentmondóan, de mégis sokan úgy érzik, hogy meg kell mondaniuk a "frankót":
"Meghíztál" "Fogyózhatnál" "Ne fogyózz, csak tornáznod kéne" és társaik
Mikor pedig már alakul a fogyás: "ne koplalj" "Miért fogyózol, nem is vagy olyan kövér"
Miért nem hagyják békén az embert, hogy (természetesen egészséges keretek közt), de akkor fogyózzon amikor szeretne és akkor ne érdekeljék a plusz kilók amikor Őt nem zavarja? Miért kell úgy ugrálni, ahogy az ismerősöd megmondja?
Nem is értem, nekem valahogy eszembe nem jutna beszólni még a 200 kilós embernek sem, mert ő úgyis tudja/érzi, hogy gond van, de még a pár kilót felszedett amúgy nem elhízott embernek sem. Hogy lehet ezeket lekezelni?
Állítólag fogytál, 13/L ? :)
Állítja a mérleg, állítja a tükör?
Akarsz fogyni? Akkor kenyér helyett húst és zöldségeket egyél, igazából nagyon egyszerű. Ne mások miatt, magad miatt, az egészséged miatt.
Nekem van egy elég fura ismerősöm, akinek a kedvenc elfoglaltságai közé tartozik a túlsúlyos emberek kibeszélése (de csak a hátuk mögött). Szeret azzal viccelődni, hogy ő majd 100 év múlva fog elhízni. Idővel kiderült a számomra, hogy ezt azért cinálja, hogy kárörömködés közben jobban tud örülni a - szerinte jó - testalkatának. Lol. A csávón lóg legalább 5, de inkább több kiló zsírfelesleg, izom meg csont viszont semmi. A testalkata teljesen aránytalan, a tartása görnyedt. Tokája és kis pocakja viszont van. Ez azért nem tűnik fel neki, mert a BMI-je a normális intervallumba esik, csak ugye az összetétel sem mindegy.
Elég szánalmasnak tartom ezt az embert, és mindenkit, aki más kontójára akarja jobban érezni magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!