Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti is találkoztok azzal, hogy...

Ti is találkoztok azzal, hogy a környezetetek saját ügyének tekinti a fogyásod/hízásod? Nem zavar?

Figyelt kérdés

Engem rettentően, pedig tudom, hogy le kéne peregjen, de nem megy.

Ráadásul egymásnak ellentmondóan, de mégis sokan úgy érzik, hogy meg kell mondaniuk a "frankót":

"Meghíztál" "Fogyózhatnál" "Ne fogyózz, csak tornáznod kéne" és társaik

Mikor pedig már alakul a fogyás: "ne koplalj" "Miért fogyózol, nem is vagy olyan kövér"

Miért nem hagyják békén az embert, hogy (természetesen egészséges keretek közt), de akkor fogyózzon amikor szeretne és akkor ne érdekeljék a plusz kilók amikor Őt nem zavarja? Miért kell úgy ugrálni, ahogy az ismerősöd megmondja?

Nem is értem, nekem valahogy eszembe nem jutna beszólni még a 200 kilós embernek sem, mert ő úgyis tudja/érzi, hogy gond van, de még a pár kilót felszedett amúgy nem elhízott embernek sem. Hogy lehet ezeket lekezelni?

2013. okt. 2. 12:39
 1/8 anonim válasza:
100%
ugyanez a bajom. abbahagytam a fogyókúrát mert elvileg eltúloztam, nem jött meg, és elkezdtem rendesen( de még mindig keveset) enni, és egy ilyet szóltak: abba hagytad a fogyókúrát? én:igen ő:hát...látszik. és ez olyan rosszul esett,2 órát sírtam.
2013. okt. 2. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de utálom. Mintha nem én érezném a legjobban hogy híztam. Én most kalóriát számolok és még a családom is kivan a méregetés miatt. Mem mintha közük lenne hozzá. Miért kell, ha megméred miért eszel még? Belefér az idődbe. Na ezektől a falnak megyek.
2013. okt. 2. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észere, hogy az elhízás már társadalmilag elfogadott. Illetve hogy nagyon kevés a témához valóban hozzáértő személy. Egyébként nem tudom milyen ismerősöket tartasz, én amíg nem kérdeznek, nem szólok semmit ebben a témában elhízott ismerőseimhez. Ő dolguk, ha segítség kell akkor úgyis szólnak. Vagy nem, és csinálnak valamit, amivel semmivel sem lesz jobb nekik de.. akkor is az ő dolguk lesz.
2013. okt. 2. 17:00
 4/8 anonim válasza:
14%
Én se szólnék érte senkinek. Megint más ha pl. a barátnőm hízna. Kapna pár hónapot lefogyni, de ha nem menne akkor viszlát. ez ugyanúgy igaz lenne egy feleségre is. Nincs fogyás nincs férj.
2013. okt. 2. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
engem még nyáron csesztetett a saját apám hogy fogynom kell meg dagadt vagyok, mindennapos téma volt... és kur*va szarul esett, sírtam is emiatt. a végén már én is egy disznónak láttam magamat és mindenkit szebbnek, jobbnak meg vékonyabbnak láttam (meg most is). aztán apám elvonszolt egy személyi edzőhöz és most már állítólag fogytam, bár én nem nagyon vettem észre...13/L
2013. okt. 2. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Állítólag fogytál, 13/L ? :)

Állítja a mérleg, állítja a tükör?

Akarsz fogyni? Akkor kenyér helyett húst és zöldségeket egyél, igazából nagyon egyszerű. Ne mások miatt, magad miatt, az egészséged miatt.

2013. okt. 2. 21:59
 7/8 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg elmondani, hogy téged nem zavar. Ha nem működik, akkor vágj vissza valamivel, hátha leszállnak rólad.
2013. okt. 13. 20:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem van egy elég fura ismerősöm, akinek a kedvenc elfoglaltságai közé tartozik a túlsúlyos emberek kibeszélése (de csak a hátuk mögött). Szeret azzal viccelődni, hogy ő majd 100 év múlva fog elhízni. Idővel kiderült a számomra, hogy ezt azért cinálja, hogy kárörömködés közben jobban tud örülni a - szerinte jó - testalkatának. Lol. A csávón lóg legalább 5, de inkább több kiló zsírfelesleg, izom meg csont viszont semmi. A testalkata teljesen aránytalan, a tartása görnyedt. Tokája és kis pocakja viszont van. Ez azért nem tűnik fel neki, mert a BMI-je a normális intervallumba esik, csak ugye az összetétel sem mindegy.

Elég szánalmasnak tartom ezt az embert, és mindenkit, aki más kontójára akarja jobban érezni magát.

2014. jan. 25. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!