Miért nem tudok átállni az egészséges életmódra?
Egyszerűen nem megy...egy ideig tudom tartani...dehogy sokáig csináljam nem megy. Van 10 kg feleslegem, szülés után maradt rajtam. Egyszer 6 hónapig diétáztam lement 5 kg...Eszek zöldséget, csirkét, gyümölcsöt, nem eszek édességet és nem iszom cukros üdítőket.Teljes kiőrlésű kenyeret eszek ...erről nem tudok lemondani és a rizsről.Tudom, hogy több zöldség és kevesebb ch kellene de egy bizonyos zöldség mennyiség után már nem megy.Kell hozzá egy kis ch, de így nem fogyok. A húst sem bírom mindig naturan..néha elmegy de egy idő után besokallok.
Futni járok 2 naponta 1 km-t, meg lépcsőzök ha esik az eső.
Tudnátok valami tippet adni?
De ne azt hogy ne egyek ch-ot...mint írtam nem bírom.Nálam nem fejben dől el...ha nem eszek ch-ot egyszerűen rosszul vagyok, remegek, szédülök, hányingerem van és csak után a jön az éhség érzet.Próbáltam ilyenkor zöldséget, gyümölcsöt enni de ugyanolyan rosszul voltam.
Nem az az egészséges, ha natúr csirkét eszel zöldségekkel... Az szerintem inkább koplalás, én egy ideig se tudnám tartani, az fix :) Persze, Te eszel rizst és kenyeret, az a kalóriát felhozza, de sajna szénhidrátból, ami nem szokott jó lenni.
A szénhidrátigény, úgy tűnik, más és más, ebben sem vagyunk egyformák. Ha érzed, hogy túl kevés szénhidrátot eszel, egyél többet. A párom rengeteg szénhidrátot eszik, mert neki csak úgy jó. Én rengeteg zsírt eszem és kissé küzdök a szénhidráttal, ez régen remek volt fogyásra, most már szerintem többet kéne mozognom... De ez nem ide tartozik.
Nem tudom, a Te testednek mi a jó, de meg lehetne próbálni kevesebb szénhidráttal és több zsírral. Csak amennyire jólesik :) Ez is nagyon változó, de valamennyi zsírra szüksége van a testnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!