Zabpalacsintát enni egészséges?
Figyelt kérdés
10 dkg zabpehelyből, 1 tojásból és kevés tejből sütöttem palacsintát. (cukor és fehérliszt nélkül) A fogyókúra alatt fogyasztható valami lightosabb töltelékkel? Egészséges? A tönkölyös miben különbözik a sima palacsintától? Egyébként 2-3 darabot ettem vacsorára. Tudom, inkább reggelire kéne. szóval milyen a hatása? :D2014. júl. 20. 20:09
1/2 A kérdező kommentje:
tönkölyös helyett zabos :D
2014. júl. 20. 20:18
2/2 anonim válasza:
A búzalisztből készültnél jobb, de mivel lisztté van őrölve a zab, így valószínűleg nő a glikémiás indexe. Emiatt nem enném napi szinten, de a CH bevitelbe beleszámolva időnként simán belefér. Tölteléknek tudom ajánlani, hogy sovány túrót ízesíts cukormentesen, így fehérje is lesz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!