Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy csak úgy lehet...

Az igaz, hogy csak úgy lehet fogyni, hogy nem laksz jók? Miket kéne ennem, hogy semmiképpen ne hízzak?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam ezt, többen is írták, hogy semmiből nem szabad teleenned magad, hogy jóllakj. Én, ha fogyni nem is, de súlyt tartani szeretnék, hízni pedig semmiképp. Nem zabálok össze-vissza, de fagyit, csokit szoktam enni mert azt imádom. Próbálok normálisan enni, de mindig éhes vagyok. Nem szeretem a teljes kiőrlésű, magvas cuccokat, (bár semmilyen kenyeret sem) nagyon a salátákat sem, de nem tudom, hogy mit egyek, ha nem lakom jól normális adagoktól. Tegnap reggelire rántottát ettem zöldségekkel, ebédre 2-3 szelet húst salátával, vacsorára spagettit, de mivel még éhes voltam ezért ettem még húst rízzsel, majonézzel. Normális adagokat, sőt talán még többet is ettem, de még mindig éhes voltam.
2014. júl. 24. 08:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hogy hozzácsatoljam az előzőhöz is meg a kérdésedhez is a véleményem. Minden gyomorkapacitástól függ. Ha állandóan túl eszed magad, egyre nagyobb lesz a gyomrod egyre többet fogsz enni. Ha kevesebbet eszel, összeszűkül, és észre veszed, hogy egy fél adag ételt is alig bírsz legyűrni. Egyszer megtapasztalod akkor utána te fogod tudni szabályozni mennyit egyél és mennyitől lakj jól. Én amikor egy két családi banzáj után kitágult gyomorral korgó hassal fejeztem be egy normális étkezésemet eltömítettem a pocakom egy jó nagy adag pohár vízzel. Nem hízlal és az is kitölti a gyomrot. Ha utána megint jönne az agyam hogy ennék valamit, megint jól eltömítem a pocakom folyadékkal. És így tovább. Nagyon jó móka felfedezni az ember saját testét, csak figyelni kell és várni a hatásokat.
2014. aug. 29. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!