168cm és51kg vagyok. Semmiképpen fogyni nem szeretnék. Viszont feszes, izmos feneket, combot igen. Probaltam hizni de egyszeruenbilyen alkatom van. Milyen proteint szedhetekbami nem fogyaszt, de nem ferfi testalkatot szeretnék?
Hajaj...
Nincs "ilyen alkat", nem eszel eleget ésvagy elég jót. tömegnövelő étrend.
Proteint bármilyet ehetsz, csak porított fehérje, ugyanolyan, mint bármelyik másik fehérje.
Nem fogyaszt, semmi sem fogyaszt, csak a jól összrakott diéta, tehát a fogyás komplex folyamat eredménye, nem egy összetevőé.
Férfias testalkatod akkor se nagyon lehetne, ha akarnál, bár attól függ, mi számít neked férfiasnak. Elég eltorzult manapság ez a kép.
Ha izmos lábakat akarsz, akkor inkább guggolgass, amit eddig csinálsz, az nem feltétlen arra való. A bicaj és a taposó is max akkor ha nagyon nehéz fokozatra állítod.
Súlyzós edzés: guggolás, kitörés, stb..+ tömegnövelő étrend.
Nagyon izmos nem leszel naturálban, hiszen kb 1/25 annyi tesztoszteront termelsz, mint egy férfi.
Szinte mindenben tévedsz.:) Reggel majd hosszan kifejtem és segítek, de telón vagyok így nehéz.
Elöljáróban annyit, hogy nincs olyan, hogy a fehérje fogyaszt.
És soha nem lennél férfias egy tömegnövelőtől sem. Tudod mi az: fehérje és szénhidrát. Sima kaja. Egy rizses hústól sem leszel férfias, ezektől sem. :)
De majd holnap írok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!