Főleg combból és popsiból szeretnék fogyni. Ajánlanátok olyan mozgás formát ami semmiképpen nem erősít csak fogyaszt?
Az, hogy honnan fogsz fogyni, alkati kérdés. Nem pont arról a pontról fogja bontani a szervezeted a zsírt, amilyen izomcsoportra dolgozol, hanem ahogyan beléd van kódolva.. sajnos:S
De előbb-utóbb azok is sorra kerülnek!
Kardio edzést kellene végezned, nézz utána neten, sok hasznos írást és letölthető DVD-ket lehet találni róla.
1: ha van melled, abból fogsz fogyni. Bőven... mire egyáltalán bármi más megmozdulna.
2: minden fogyókúra gyengít, ha közben nem tornázol. Nem valami egészséges így.
Komolyan nem értem, miért baj az a legtöbb csajnak, ha erősödik... -.- Én imádom, ha látom, hogy izmos vagyok:D Pedig nyugi, nem vagyok testépítő:))
Amúgy ha nem szeretnél túlzottan erősödni, akkor marad a kardio mozgás, de a mindenhonnan fogyaszt, és szerintem önmagában lassabb is.
Ha olyan mozgást végeznél, amitől nő az izmaid mérete(ld. pl. Rubint Réka tornák /lábsúllyal végezve/), akkor nagyon gyorsan meglátszana a fogyás(pláne ha mellette heti párszor kardioznál is), ráadásul sokkal formásabb is lennél:) Én ezt ajánlom, és nyugodtan erősödj, az izom nem csúnya dolgog:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!