Nagyon gyorsan le kell fogynom! Hogyan?
Édesem, esküszöm, nem írnék olyat, hogy ennyi idő alatt nem lehet, de tényleg nem lehet...
Egyébként ne legyél kétségbe esve, kezdj el mozogni, egyél kevesebbet és egészségesebben és kész. Amerikában meg úgyse fogsz kilógni a sorból, még ha van is rajtad felesleg. Fejezd be a pánikolást és élvezd az életet, ne kínlódj...
Előbb kellett volna gondolkodni, bár nem értem a strandon miért kell divatbemutatózni. Nem fürdeni mész oda?? pihenni?
Az meg lehetetlen, hogy lefogyj ennyi idő alatt és a börőd se lógjon..
Amikor én elkezdtem fogyókúrázni, hirtelen tetemes súlytól szabadultam meg az Atkins-diéta első szakaszával. Ha nagyon szigorúan csinálod, akkor talán egy tízest vagy többet is leadhatsz vele egy hónap alatt, DE...
Ne csináld... És ezt komolyan mondom (tudom, erre nem vagy kíváncsi, de akkor is leírom).
Úgy fog lógni a bőröd, mint azoknak a mittudomén milyen kutyusoknak, csak te nem leszel olyan aranyos:) Ráadásul strandra mész... Inkább vegyél egy ízléses fürdőruhát, amiben viszonylag csini vagy és kitöltöd a bőrödet, mert a bikiniből kilátszó lógó has, löttyedt cici és comb SOKKAL gázabb szerintem, mint 18 kiló felesleg.
Ha túl sok súlyt adsz le ilyen rövid idő alatt, a mérleg nem fog annyit mutatni, mint eddig, de szebb nem leszel...
Viszont ha egy hónap alatt leadnál 3-5 kilót mozgással, sok zöldséggel, vízzel, gyümölccsel, stb... Akkor már biztosan vékonyabbnak látszanál és szép maradna a bőröd is:)
Ha eddig nem zavart, akkor most a sziget miatt zavar a plusz 20 kg?
Kezdj el normálisan enni, rendszeresen mozogni. Egy hónap múlva nem leszel még bombázó, de valahol el kell kezdeni. Ártani biztosan nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!