Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon gyorsan le kell fogynom...

Nagyon gyorsan le kell fogynom! Hogyan?

Figyelt kérdés
Le szeretnék adni 18-20kg-mot nagyon kevés idő alatt és kérlek ne irjatok olyat hogy ennyi idő alatt nemlehet és hogy hülye vagyok ebböl nemkérek köszönöm.. mert auguaztus 19én megyek amerikába ott egy gyönyörű szigetre(tengerpart) és kétségbe vagyok esve hogy 1 hónap alatt 18-20kg de ugyis jó ha lapos lenne a hasam és a combomon nem lenne annyi zsír egész nyáron nem gondoltam erre most meg szorit az idő nagyon kétségbe vagyok esve.:( valami sport,étrend,fogyasztoszer ami segitene és a fontos még hogy be logjon a böröm valaki valamit tudna javasolni vagy más? Végülis nembaj ha nemfogyok le ennyit csak hogy ne látszodjon a felesleg és szépen nézzek ki.nagyon-nagyon megköszöném ha valaki segitene elölre is köszönöm(bocsi a helyesírásért telorol vagyok és kapkodtam)

2014. júl. 21. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Édesem, esküszöm, nem írnék olyat, hogy ennyi idő alatt nem lehet, de tényleg nem lehet...

Egyébként ne legyél kétségbe esve, kezdj el mozogni, egyél kevesebbet és egészségesebben és kész. Amerikában meg úgyse fogsz kilógni a sorból, még ha van is rajtad felesleg. Fejezd be a pánikolást és élvezd az életet, ne kínlódj...

2014. júl. 21. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nem akarod hallani, de ennyi ido alatt nem lehet. 4 het alatt ha 5 kilotol megszabadulsz, az mar baromi jo eredmeny.
2014. júl. 21. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan... Ahogy előttem is írták, egy hónap alatt legjobb esetben 5 kg-ot tudsz fogyni egészségesen! De az is jobb, mint a semmi, nem?!
2014. júl. 21. 14:27
 4/8 A kérdező kommentje:
értem..de azért köszi
2014. júl. 21. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Előbb kellett volna gondolkodni, bár nem értem a strandon miért kell divatbemutatózni. Nem fürdeni mész oda?? pihenni?

Az meg lehetetlen, hogy lefogyj ennyi idő alatt és a börőd se lógjon..

2014. júl. 21. 14:37
 6/8 anonim válasza:

Amikor én elkezdtem fogyókúrázni, hirtelen tetemes súlytól szabadultam meg az Atkins-diéta első szakaszával. Ha nagyon szigorúan csinálod, akkor talán egy tízest vagy többet is leadhatsz vele egy hónap alatt, DE...

Ne csináld... És ezt komolyan mondom (tudom, erre nem vagy kíváncsi, de akkor is leírom).

Úgy fog lógni a bőröd, mint azoknak a mittudomén milyen kutyusoknak, csak te nem leszel olyan aranyos:) Ráadásul strandra mész... Inkább vegyél egy ízléses fürdőruhát, amiben viszonylag csini vagy és kitöltöd a bőrödet, mert a bikiniből kilátszó lógó has, löttyedt cici és comb SOKKAL gázabb szerintem, mint 18 kiló felesleg.

Ha túl sok súlyt adsz le ilyen rövid idő alatt, a mérleg nem fog annyit mutatni, mint eddig, de szebb nem leszel...

Viszont ha egy hónap alatt leadnál 3-5 kilót mozgással, sok zöldséggel, vízzel, gyümölccsel, stb... Akkor már biztosan vékonyabbnak látszanál és szép maradna a bőröd is:)

2014. júl. 21. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem zavart, akkor most a sziget miatt zavar a plusz 20 kg?

Kezdj el normálisan enni, rendszeresen mozogni. Egy hónap múlva nem leszel még bombázó, de valahol el kell kezdeni. Ártani biztosan nem fog.

2014. júl. 21. 15:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2014. júl. 21. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!