Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Muszáj gyorsan fogynom, mit...

Muszáj gyorsan fogynom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 23 éves lány vagyok, 165 centi és 63 kiló. Sosem voltam vastag, de az utóbbi időben feljött jó pár fölös kiló. (Kicsit elengedtem magam). Főleg a combom és a fenekem nőtt meg, de életemben először hasra is híztam. Tudom, hogy le tudnám adni, mert rendszeresen táncolok, viszont nekem őrült gyorsan kellene megszabadulnom mondjuk kb plusz 5 kilótól, mert nővéremnek májusban lesz az esküvője és (ne nevessetek ki), de kihíztam a koszorúslány ruhámat. :/ Muszáj lefogynom gyorsan, azt se bánom, ha utána visszajön, majd szépen ledolgozom magamról, csak május 3-án férjek bele (kényelmesen) a ruhába és ne szakadjon szét rajtam, meg ne nézzek ki úgy, mint egy kötözött sonka. :( Ötletek? Még sosem fogyóztam igazán, mert még sosem híztam el. :(

2014. ápr. 7. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyél normálisan, ne koplalj és a nagy nap előtt menj be egy Triumph márkaboltba és vegyél egy alakformáló fehérnemű-szettet, minimum 5 kilót "eltüntet" rólad, azaz egy számmal kisebb ruhákba is beleférsz velük.
2014. ápr. 7. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, nem koplalós, de kalóriadeficites diétával + mozgással leadhatsz egy hónap alatt egészségesen is 2-4 kilót, plusz amit az első írt, vehetsz ilyen "leszorítós kisgatyát" (nem tudom mi a pontos neve) a ruha alá.
2014. ápr. 7. 23:50
 3/6 anonim ***** válasza:

megszünteted a gyors szénhidrátot és fehérjét eszel zöldséggel,heti 5-6x 50-60p szobabringa.

4 kiló simán leadható így ennyi idő alatt.

pl tojás paprikával,csirke brokkolival napi 5-6 étkezésben minden nap.

2014. ápr. 8. 01:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Nos, beszélj a varrónővel :)

Ha ezt nem lehet, akkor olyant mondok, amit soha nem tanácsolnék, de nagyon keveset egyél és sportolj, + szauna.

Esetleg egy fűző?

2014. ápr. 8. 03:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Jöhetnek még ötletek. Ma megyek futni, meg holnaptól nem eszek cukrot és szénhidrátot.
2014. ápr. 8. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:

kell enni szénhidrátot,mert kell a rost.

csak épp ez zöldség formájában kerüljön a testedbe,ne kenyérként,krumpliként,rizsként.

2014. ápr. 8. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!