Egy hónap alatt hat kilót szeretnék leadni. Milyen módszerrel sikerülhet?
Szeptember elején lesz az esküvőm, és azzal a szomorú ténnyel kellett szembesülnöm, hogy nem férek bele a 36-os méretű esküvői ruhámba. Sajnos március óta, amióta megvan, felszaladt rám pár kiló, leginkább az egyetemmel és a vizsgaidőszakkal kapcsolatos stressz miatt. Ettől szeretnék megszabadulni mihamarabb.
Sajnos megerőltető sportot (pl. futás, aerobik) krónikus tüdőbetegségem miatt nem űzhetek. Tudtok ajánlani valamilyen gyors módszert, ami egészséges is?
Én most egy hónap alatt 3,5 kilótól szabadultam meg, pedig volt, hogy "bűnbe estem". Áttértem a lúgosító programra. Sok-sok zöldség, rengeteg buggymentes ásványvíz, citromlé. Gyümölcsöt néha lehet a rost miatt, de ha nem unod inkább zöldségek. Néha egy kis husi is belefér. 95% százalékban elhagytam az étrendemből a húsokat, tejtermékeket, pékárukat, ja és no alkohol. A joghurt és a sajt néha becsúszik. Már ott tartok, hogy salátával is túl tudom magam enni. A hónap alatti bűnbe esés pedig 2x pizzából, 2x nyársalásból, bográcsozásból és 1 hét szabadságból (ahol semmire nem figyeltem, és minden nap becsicsentettünk).
Remélem sikerül és nagyon szép leszel az esküvődön, sok boldogságot!
Ui: ha úszhatsz, talán a hátúszás nem annyira megerőltető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!