Belső combról fogyni?
Eleg a heti 5x30 perc futás? Milyen gyakorlatokat tudtok? Tudom, hogy nincs helyi fogyás.
14/L
Drága, Rubint Réka még rég koxol ! Pont az olyan embereknek csinálta a dvd-t, mint TE, akik elhiszik, hogy otthoni kis lábemelgetéstől feszes izmos lesz és úgy fog kinézni, mint ő!:D:D:D és rohadt jól csinálja, le a kalappal előtte !
Lány vagyok egyébként egy 11 hós kislány anyukája, járok kondi terembe, de nem költök vagyonokat személyi edzőre, mert minek is ? Nem készülök versenyre, csak jól akarom magam érezni a bőrömben, nem szeretnék narancsbőrös lógó combbal fenékkel mászkálni.
Senki nem írta , hogy vonjon meg bármit is magától a kérdező, ami szükséges egy egészséges fejlődésben lévő test működéséhez, DE gondolom én, hogy amikor leírtuk itt kb 6an, hogy DIÉTA ha fogyni akar, akkor csak rá tud keresni a neten, hogy a DIÉTA az nem káposzta leves 90 napon keresztül és semmi más NAGYON nem, legalább én 3 szor leírtam, hogy diéta az az, amikor kevesebb tápanyagot viszel be, mint amit elhasználsz . Nehogy már 14 évesen ne tudjon utána nézni, hogy mi az ami egészséges és mi nem !
Kettő, ő azzal kezdte, hogy fogyni akar !!!
DE itt te vagy az, aki elhiszi, hogy otthoni DVD-kre való tornával húúúú de nagyon alakot lehet formálni !
14 éves, nehogy már a szobában bohóckodjon, menjen ki a szabadba és edzen ott, erre is halom gyakorlat van a neten ! Egy szalaggal a lábadon valamennyi eredményt elérsz, de nem sokat , 14 évesen a világból ki kell mennie !
Próbáld ki, hogy semmi súllyal a kezedben csinálsz 4 x 50 kitörést mit fogsz érezni, vagy ha a szalagocskáddal emelgeted a lábad ! Kíváncsi vagyok !
Guggolás, kitörés ez mind megy combra , de leírtam, hogy vannak szuper edzésprogramok és ne csak belső combra csinálja, hanem teljes lábra fenékre vádlira !
Wash, gyere menjünk a cuccunkat elfogyasztani dél van , ebédidő :D
Igen, baromi rossz genetikám van a magam 173 cm és 63 kilóval :D
A genetika valóban sokat nyom az egészen, de kutya kemény munkával és helyes étkezéssel el lehet érni a célt.
Itt a marketinggel a baj, hogy sokan látják Rékát a borítón és megveszik, csinálják a gyakorlatokat és korántsem lesznek olyanok, mert az étkezésről szó nem esik egy dvd-jében sem !
Itt egyetlen egy a lényeg KI MIT akar elérni , Réka teremben edz, nem kevés súlyokkal, szerintem nő létére a lábtoló gépen 300 kg az nem kevés.
Ha valaki fitten akarja tartani magát és igenis egy nőnek legyen már arra igénye, hogy az legyen, akkor az egy életforma ( edzés és helyes táplálkozás ) .
Én örülök, hogy a kérdező már 14 évesen elkezd magával foglalkozni és nem hagyja el magát, a megelőzés mindig jobb mondjuk egy narancsbőrnél is, mint megszabadulni tőle ! Én ezért is hangsúlyozom a táplálék bevitelt, mert bizony a nem oda való az lerakódik elég könnyen még 54 kilósan is :O
Eszem ágában sincs védeni a Rékát, konkrétan leveszem a hangot ha edzek rá, mert elviselhetetlen a nő, de a táplálkozásról rengeteget beszél a dvd-in, Ha jól emlékszem szerinte 70%-ban a táplálkozás és csak 30%-ban edzés a jó alak "titka". Persze főleg a saját update cuccaikat dicséri, amikről viszont nem tudok nyilatkozni, mert még sosem kóstoltam.
Aki pedig azt hiszi, hogy a dvd-től úgy fog kinézni, mint ő az egyszerűen csak hülye, nekem sosem volt célom így kinézni, nem is tetszik és látszik a karján pl. hogy ezt az izomzatot szalaggal, meg ilyenekkel soha nem lehet elérni.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én Reka videóiban sosem hittem, van itthon Béres Alexandra DVD, de az nekem valahogy nem tűnik leég hatásosnak. Nem is akarok ugy kinézni, mint a Reka, nem akarok olyan izmos lenni, mivel eleve vékony vagyok (genetika), nem sportoltam soha keményen, csak balett, fitness, úszás, tánc, ami leginkabb csak hobbi volt, viszont az utóbbi időben már csak futok, de eleve nem szabadna a térdem miatt, de amíg bírom, csinálom.
Köszi!:)
Nekem egyébként a Reka nem is szimpatikus...
Péntek Enikőtol én is néztem videókat, anyukám is szokott ra tornázni, szerintem azok tok jok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!