Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Belső combról fogyni?

Belső combról fogyni?

Figyelt kérdés

Eleg a heti 5x30 perc futás? Milyen gyakorlatokat tudtok? Tudom, hogy nincs helyi fogyás.

14/L

2014. júl. 17. 11:47
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Most már inkabb nem is irok erre semmi magyarázatot, köszönöm a választ!
2014. júl. 17. 15:51
 22/40 anonim ***** válasza:
89%
Wash! Szerintem túl sok cuccot toltál magadba. Vagy csak nem volt még meg a mai edzés? Ne szívd már fel magad mindenen. Egy kicsit fogyni akar a belső combjából, nem kell neki rögtön komplett táplálkozási és életmód tanácsadás. Gondolom majd ha a kérdező sehogy nem tudja olyanra formálni magát amilyenre szeretné, lemegy egy konditerembe és beszél egy személyi edzővel. De egyenlőre csak néhány gyakorlatot szeretett volna megismerni.
2014. júl. 17. 15:57
 23/40 anonim ***** válasza:
Bocs, az ostobaságot nem tudom tolerálni. Tanulni meg sosem árt. Az edző meg, ha jó, ugyanazt fogja mondani, mint én.
2014. júl. 17. 16:03
 24/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszt, teljesen igazad van!

Konditerembe is mehetnek, van is edző ismerősünk, de annyira nem komoly a dolog, foleg, hogy a testvérem is tud segíteni, de szeretnem magam megoldani.

Nem hiszem, hogy ostoba lennék, de nyilván, ha te ennyire okosnak találod magad, edzőnek kene lenned!

2014. júl. 17. 16:10
 25/40 anonim ***** válasza:

12:55 , de valóban én tévedtem, koncentrálj erősen amikor épp nem eszel meg valamit, hogy 'na most a hasamról fogyok ettől a csokitól amit nem eszek meg ' és láááám, le fogsz fogyni a hasadról :D:D:D

Mellesleg te fogyásról nem írtál csak alakformálásról a saját esetedben !!! Miről is beszélünk akkor ?

2014. júl. 17. 21:57
 26/40 anonim ***** válasza:
39%
25: 14 éves, 168 cm és 52 kg, ha lehet akkor ne buzdítsuk már a diétára, neki is alakformálásra van szüksége ugyanúgy, mint nekem, nem fogyókúrára.
2014. júl. 17. 23:15
 27/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2014. júl. 17. 23:22
 28/40 anonim ***** válasza:

# 11

Talán azért mert a gyakorlatok izom építés a célja és ha felülést végzel azzal nem nagyon nő a karizom meg ilyenek :D

2014. júl. 18. 00:12
 29/40 anonim ***** válasza:

23:15 te mi a lónyálról beszélsz??? A diéta szó és nem csak a szó a kivitelezése ezek szerint számodra mást jelent, mint számomra, a diétában semmi önsanyargató dolog nincs, ami veszélyes lenne akár egy 14 évesre, csupán annyit írtam kevesebb tápanyagbevitelnél lehet fogyni .... Vagyis ha kevesebb ch -t visz be, mint amit elhasznál!

Te jó ég.

Formálódni akar ....ez is később derült ki, mert fogyásról beszélt az elején.....

Amúgy pont te írtad, hogy nehéz megtartani amit elértél, persze hogy nehéz, az alakformálás ( testépítés) , feszes , izmos alak tartásának lényege 70% -ban az étkezés ! Sajnos senki genetikája nem olyan, hogy ha egyszer elért egy formát megmarad :(

2014. júl. 18. 07:11
 30/40 anonim ***** válasza:
61%

29 Azt valóban nem tudom, hogy számodra mit jelent a diéta szó, de szerintem egy 14 éves nyugodtan zabáljon, mivel fejlődésben van, természetesen jobb ha egészséges ételeket eszik, mintha cukrot zsírral. Ha túlsúlyos lenne, akkor más lenne a helyzet, de a kérdező nem az.

Egy nagy gond van veletek testépítők (és magukat annak gondolók) nem tudtok egyszerűen visszaesni a Rubint Réka dvd-k szintjére. Elméleti síkon biztosan igazatok van, sok mindenben, nyilván lehetne jobban is kivitelezni az edzést, teremben, személyi edzővel a hátad mögött, jó sok pénzért. De egy átlag testílkatú nőnek, aki csak tornázni szeretne teljesen felesleges ilyen komoly szinten művelnie ezt az egészet.

Igazából én otthoni, dvd-re ugráló laikusként már inkább privátban szoktam válaszolni, ha kérdez itt valaki, hogy ne kössetek mindenbe bele. Az volt a kérdés, hogy belső combra gyakorlat. Írt bármelyikőtök ilyet? Nem. Csak a szokásos szakszöveget, meg a táplálkozás fontosságát nyomjátok, fontos is, de nem bikini modellek szeretnénk lenni, csak egyszerűen nyugodtan tornázgatni. És lehetőleg minél olcsóbban szeretnénk megúszni az edzéseket.

2014. júl. 18. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!