Belső combról fogyni?
Eleg a heti 5x30 perc futás? Milyen gyakorlatokat tudtok? Tudom, hogy nincs helyi fogyás.
14/L
Köszönöm a válaszokat!
Én baromsagnak talaltam, amikor először olvastam, hogy nincs helyi fogyás, mert akkor minek vannak minden testreszre külön gyakorlatok?
Igazából 52 kg vagyok most és 168cm. Nyár elején 55kg voltam, futással fogytam. Vékony voltam mindig is, most viszont fontos lenne, hogy fogyjak, de most már csak hasból és combról kene eleg sokat!
Azért vannak, mert az edzésnek alapvetően nem a fogyás a lényege, hanem az izomépítés. Minden izomcsoportnak külön megvan a mozgató funkciója, ezekre találták ki a külön gyakorlatokat. Mondjuk elismerésem, ekkora bődületes ipari mértékű marhaságot, mint a kérdésed is rég olvastam, és ez nagy szó :D Amúgy csak az agymosott emberek szerint célja az edzésnek a formátlan pálcika test. A lényege az izom! (mármint az "alakformálás" céljából történő edzéseknek)
Tökmindegy, honnan akarsz fogyni, nem tudsz rá hatni, a szervezeted dönti el. Esetleg imádkozz, az még működhet is...
Köszi, nem azt kertem, hogy ilyeneket irj, hanem gyakorlatokat!
Megkérdezném, hogy mi a vicces a kérdésemben, de valószínűleg neked van csak ilyen érdekes humorerzeked, mivel senki másnak nem volt vele baja.
A további okoskodasodra nem vagyok kiváncsi!
Az "Én baromsagnak talaltam"-kezdetű kérdésedre írtam.
Mit akarsz még a gyakorlatokkal? Hogy kell neked elmondani, hogy nem az a lényeg, hanem a kajálás? A futás jó mellé, de az nem "gyakorlat".
Táplálkozáskönyvet meg nem fogok neked ingyen írni, mert nem két mondat.
Igen, ezt először mindenki annak találja és meg mindig nem igazán hiszem, hogy ez igaz, hiába irja az összes szakkönyv.
A kg nem szamit, hanem az, hogy a combom vastag....
Persze, te 14 éves kislányként jobban ráérzel az igazságra, mint egy szekérderéknyi szakember. Szóljál nekik, hogy te jobban tudod.
Az ilyen gyakorlatoknak még mindig semmi közük a fogyáshoz (észreveszi valaki, hogy az "izomerősítés" szóban sem zsír, sem pedig fogyás nem szerepel?), de tényleg az én anyukámat, hogy segíteni próbálok... éljetek tovább a nyeszlett álomvilágotokban, zsenikéim. *taps*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!