Szerintetek ezzel sikerülhet fogynom?
Figyelt kérdés
Egész nap nem kívánom az ételt így napi egyszer eszem.
Ma pl nem régen ettem 3 zsömlét. Meg nyaltunk egy jégkrémet.
Elég nagy a súlyfeleslegem kb 45-50 kg:(
Igyekszem mozogni is, leginkább sétálni ahová csak lehet.
Tudom, hogy inkább keveset kellene ennem többször, de nem megy, reggel ébredés után kb 3-4 óráig rá sem bírok nézni az ételre, mert rosszul lennék tőle...
Viszont most leszoktam az esti evésekről, így maradt ez a napi egy... Szerintetek?
2014. júl. 16. 17:11
11/12 anonim válasza:
Ne elsősorban a kcalt számítsd. Nem mindegy, hogy pl 3 tábla csokiból (1500 kcal) vagy normális kajából viszed be a napi kcal szükségletedet. Vigyél zöld almát, répát, sótlan mogyorót a munkahelyedre pl, ezekből gyorsan lehet fogyasztani, hogyha annyira nincs időd.
12/12 anonim válasza:
Ezeket ne edd: kenyér, tészta, rizs, krumpli, édes gyümölcsök, cukros üdítők (bolti gyümölcslé se!), nasik (csoki, chips stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!