Sikerülhet így fogynom kb 2 hónap alatt 10 kilót?
172 centi vagyok 71 kilóval.10 kilót szeretnék fogyni, de ha 5-6 megy csak le, az is tökéletes.
ballagásra szeretnék lefogyni.futni járnék hétfőn,kedden,csütörtökön és pénteken.(egy héten minimum 3x,kb 1 órát)
suliba vagyok 2ig, ott puffasztott rizset ennék reggeliként (2 szelet) + 1 liter vizet minimum. hazaérek 3ra, valami minimális rendes kaját ennék ( főtt tojás , egy szelet baconszalonna, mégtöbb víz, natúr yoghurt vagy valami ilyesmi)
nagyjából le megy a kaja és 5-6 óra fele elmegyek futni,hazaérek és szeletelt almát eszek,vagy valami zöldséget.
így sikerülhet? esetleg, ha tudtok még ilyen könnyű ételeket,írhattok:) köszönöm, mennek a zöldek:)
Estére már nem szabad gyümölcsöt enned mert akkor felpörög a szervezeted ezáltal nem fogsz tudni egészségesen aludni és az is nagyon fontos.Egyébként nem csak futnod kéne hanem kéne hasizom gyakorlatokat,comb gyakorlatokat csinálni azzal is ég a kalória ott van a sok videó a rubin rékás fokozatosan kell csinálnod... a futással legfeljebb az álló képességedet valamint a kitartásodat tudod elősegíteni jó azzal is fogyhatsz de érted a lényeget.Valamint 2 liter vizet fogyassz el főleg így,hogy már tavasz van és már melegszik a levegő .
valamint nézd meg ezt az oldalt a könnyű ételekről: [link]
Remélem tudtam segíteni.Kitartás a sportban és az étkezésben is egyaránt!sok sikert! ne feledd ezt csak magadért tedd ne másért ha így érzed jól magad akkor nem szükséges ez de ha szeretnék változtatni akkor itt a lehetőség,hajrá!!!!!!!
Rendben.Akkor jó.Egyébként még itt vannak oldalak: [link]
Ha elszánt vagy, akkor igazából nincs nagy baj, a koplalást felejtsd el, sport mennyen, és a tuti az hogy testsúlykilogrammonként 2g szénhidrát, és 3 gramm fehérje naponta. Szénhidrát főleg, rizs, krumpli,természetes dolgok (kalóriatáblázatokban látod miből mennyi van benne tudsz vele számolni), fehérje csirkemell, vagy hal. Így fogsz heti 1 kg-zsírt leadni, ha 1. héten kívül is ennél jóval többet fogysz emelj a szénhidráton, mert akkor már izmot vesztesz, ha kevesebbet csökkents. Ezt próbáld, egy 8-12 hétig és garantálom, hogy tökéletes lesz az eredmény.
reggelire 1 yoghurtot ettem dióval.
ebédre 1 virslit 2 főtt tojással ,1 liter vízzel.
3-4 fele nasizok egy almát,aztán 6kor valamit vacsizok, csak még nemtudom mit:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!