8 hét múlva lesz egy esemény, amin a legjobb formán szeretném hozni. Szerintetek mennyit sikerülhet fogynom? (Nem az utolsó pillanatban gondolkodó vagyok, már 8 kg-ot sikerült fogynom. )
Februárban 66 kg voltam, akkor elkezdtem a fogyókúrát, februárban és márciusban sikerült 3,5-3,5 kg-ot fogynom, most áprilisban eddig 1 kg-nál tartok.
58 kg vagyok jelenleg. Mit gondoltok húzzak azon a bizonyos gyeplőn? Vagy ha így folytatom mint eddig sikerülhet-e 55 kg alá mennem június 20-ig? Az álmom az 50 kg, de én már 54-el elégedett lennék.
Köszönöm a válaszokat.
Attól függ, mennyire reális a célsúlyod.
Ha mondjuk maximum 160 centihez törekszel 50 kilóra, akkor elérheted 8 hét alatt.
Ha magasabbként vágysz ilyen alacsony súlyra, az már neccesebb.
Testzsírszázalékot mértél?
Az jobban megadná, hogy ténylegesen mennyi még a leadhatód.
162 centimhez lenne tökéletes 50-52 kg.
Próbáltam mérni, de magamnak nem sikerült, terembe pedig nem fogok tudni eljutni, nem sok szabadidőm van sajnos, és 15 km-re van a legközelebb.
Bármelyik nagyobb patikában meg tudod méretni.
Tudod, azzal a nagy pénzbedobós géppel, ha otthoni mérleg nincs.
Nem kell ragaszkodni a tolómérőhöz.
Nekem mérték már mindenféle módszerrel (többmilliós testszkennerrel is) és csak tizednyi eltérés volt a különböző mérési eredmények között. Az meg most nem lényeg.
Ezzel a kalkulátorral 19,12% jött ki.
A zsírmentes testtömeget 47,2 kg-ban határozta meg, ami érdekes, mert mikor a body.builderen próbálkoztam testzsírt mérni, ott is 47 kg-ot adott meg zsírmentes tömegnek. De a százalékra már nem emlékszem.
Bizony, hogy nem!
És ez alapján az eredmény alapján nem is kellene (nem is szabadna) erőltetned az 50-52 kilót!
Max. még 1-2-t és sok torna, ha továbbra se vagy elégedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!