Rántott tök sütőben?
Attól függ, mi a célod a diétával.
Ideális táplálkozás esetén az elfogyasztott energiamennyiség 30%-át zsírokból (Zsírok és olajok) kellene fedezni. Ergo nem a bevitt olajjal lenne a gond, amit a sütésnél használsz (feltételezvén, hogy egészséges zsiradékról beszélünk), sokkal inkább a liszttel és panírmorzsával, amivel bevonod a tököt. Mivel ez utóbbiak szinte teljes mértékben szénhidrátok, amelyek nem kedveznek a fogyókúrás diétának - már ha erről van szó, mert nem írtad.
Mindazonáltal sütőben is tökéletesen elkészíthető, előtte meg kell forgatni a panírozott tökszeleteket / darabokat extra szűz olívaolajban (én legalábbis ilyet használok vagy szőlőmag olajat) és sütőpapírra sem lesz szükség, mivel abba még bele is ragadhat a panír (tapasztalat).
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!