Fagyasztott rántott halat kitudok sütni valahogy olaj ill zsiradék nélkül? Sütőben pl?
igen, a sütöben.
de keress vajat vagy olivaolajat a hazban, hütöben. vagy zsirt. vagy kerj a szomszedbol. a sütöhöz nem kell zsir, tedd a racsra, de vigyazz, le ne egesd.
Szia!
Simán meg lehet csinálni a panírozott halat a sütőben is, tegnap én is azt csináltam, a Frosta/Iglo stb. halak dobozán rajt is van, hogy sütőben is el lehet készíteni. (Én sem szeretek olajban sütni, kicsi a lakás, nehéz kiszellőztetni.) 230 fokon negyed óra alatt átsül, én néha rakok mellé a tepsibe krokettet vagy steak krumplit, azt sem olajban sütöm, de így is átsül, nem esik szét, finom is. Hajrá! :)
Ja, és fagyos állapotban kell a sütőbe tenni.
Ha légkeveréses a sütőd még jobb! Úgy hamarabb elkészül.
Egyáltalán nem lesz szörnyű sütőben. Sokkal finomabb, mint olajban, hát még hogy zsírban...
Egy kevés olívaolajjat vagy olvasztott vajat spriccelj rá a sütőben, de tényleg csak minimálisat. Még hidegen tedd be, és nagy hőfokon, lehetőleg légkeverésesen süsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!