Ti mivel szoktátok a rántott húsról leitatni a felesleges olajat, zsírt?
Figyelt kérdés
Természetesen ideértem a karfiolt,a pattiszont,halat,májat,és a csirkeszárnyat is rántva.2013. nov. 29. 22:50
1/10 anonim válasza:
papírtörlővel bélelt tányérra rakom mikor kisült meg is lehet nyomkodni vele akár.
2/10 anonim válasza:
Régi szakács trükk, szikkadt kenyér amire kiszedem. Garantáltan felszívja a zsiradékot!
3/10 anonim válasza:
Kevés rántott dolgot eszünk, de ha mégis, akkor papírtörlőkendővel.
4/10 anonim válasza:
Papírtörlővel. De elve nem 10 centi mély olajban sütjük, hanem annyiban, hogy épp legyen miben megpirulnia az egyik felének, majd megfordítjuk. 2-3mm.
5/10 Ádámfestő válasza:
Az összes szakács a fritu kosarában hagyja fél percre az élére állítva. Lecsepeg magától.
6/10 anonim válasza:
Ja, itt biztos mindenki frituban süt, két liter olajban :D
7/10 anonim válasza:
Utolso,ez aranyos volt!:))
Kerdezo, ritkan sutok bo olajban,ha megis akkor kokuszolajat vagy olivat hasznalok,bar igazabol ez most lenyegtelen. Papirtorlos jenaiba teszem oket,at is nyomkodom kicsit, de a kenyeres megoldas is nagyon tetszik, szerintem erdemes tenni egy probat.
8/10 anonim válasza:
#7: olívát nem ajánlott sütésre használni, mert magas hőfokon káros anyagok keletkeznek benne.
9/10 anonim válasza:
23.52-es! Jó az 4 liter oljanak is a fritőzben.
10/10 anonim válasza:
Én is papírtörlőre teszem őket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!