Sütötte már sütőben valaki a rántott husit? Sok különbség van?
:D
Kaptál 2 választ is a másik helyen feltett kérdésedre, nézd vissza: Mit főztök a hétvégén! :))))
2esnek nem erőssége a fizika...
nekem nem az ízével van bajom, hanem hogy a bundája nem lesz fincsi ropogós, hanem plöttyedt:(
" Elég egy vékony réteg sütőpapírra, meg kicsit lefújni a felületét. Azért hasonlítsd össze azzal, hogy sütöd liter olajban."
11:33-as: képzeld el, hogy mérnök vagyok, szóval azért valamennyi foglamam van a fizikáról.
DE!!! Ha SOK és FORRÓ olajba teszed a panírozott húst, akkor az AZONNAL kérget kap és nem vesz fel több olajat, ellenben ha a sütöben melegíted, akkor az összeset beszívja.
Sok helyen írják, hogy 1 kg húshoz sütöben kell 1 dl olaj, és ez benne is lesz a bundában.
Én kimértem, hogy a fritözben kellö höfokra (170-180 fok) ugyanennyi hús kisütése után csak fél dl hiányzott, és ebben benne van az is, ami kifröcskölt közben.
Most az ízbeli különbségröl ne beszéljünk, de az tévedés, hogy sütöben kevésbé lesz zsíros a végeredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!