Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütötte már sütőben valaki a...

Sütötte már sütőben valaki a rántott husit? Sok különbség van?

Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 10:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a sütőben a csirkecomb nagyon finom tud lenni.Én is szoktam Kellogs-t törni a panírhoz, de anélkül is ropogósra süthető ha eleve forró sütőbe teszed, utána egy kicsit mérsékeled a hőfokot, és amikor jól átpuhult akkor megint magas hőn ropogóssá válik.Nyers és nem főtt combot panírozok, igazi élmény így a rántott csirke.Én a lapos husit viszont nem szeretem sütőben, részben mert jobban kiszárad, másrészt elég sokat szoktam csinálni és olajban sokkal gyorsabban megvan.

A véleményem viszont az, hogy mindenképp egészségesebb a sütőben való sütés, már csak ha azt nézzük, hogy az olajban a lepergő zsemlemorzsa megég(het).Ez úgy tudom rákkeltő...és nem akarok hülyeséget írni de a magas hőfokú olaj eleve rákkeltő hatású..úgy tudom.

2013. szept. 13. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet sutoben is,de nem az igazi. Persze egeszsegesebb meg minden,de ha mar rantott hust eszik az ember akkor ne ezen sporoljon,mert akkor mar mindegy. Olyan mintha zsiros kenyeret akarnal enni,de figyelsz az egeszsegre es rozskenyerre kened. Oszinten, sok.ertelme van?:)
2013. szept. 13. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
Sütöttem már ott, nekem ízlett de a páromnak nem. Szerintem az csak frissen jó.
2013. szept. 14. 08:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:

Mi sokkal jobban szeretjük. Én az alsó combot, párom a felsőt szereti. Fűszerezem a lisztet, kevés olajat rakok a tojásba és 1 óra alatt meg is van. Közben nem kell bebüdösíteni a lakást, nem kell mellette állni. Csinálom a dolgom közbe.

Szerintem sokkal finomabb. A bunda ropogós, belül szaftos, mégsem nyers. Isteni bármilyen körettel. Azóta zöldségeket is sütök ilyen módszerrel.

2013. szept. 14. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
Már miért kéne 1 dl olaj a sütőben sütéshez? Pár csepp olajat csepegtetek a sütőpapírra, amit szétkenek ecsettel. Majd spriccelős üvegből bespriccelem a husi tetejét, nagyjából 2 fújás és a tepsit be is fedte. Szerintem szintén kb. 10 csepp olajat használtam el a befújkálásra. A 2 dl-es spriccelős üvegemen meg sem látszik, ha rántotthús sütésre használom. Szóval nem kell egy dl olaj. Én mindig sütőben sütöm. Buddy Valastro féle panírt használok, tökéletes lesz és ropogós.
2013. szept. 14. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!