Sütötte már sütőben valaki a rántott husit? Sok különbség van?
Szerintem a sütőben a csirkecomb nagyon finom tud lenni.Én is szoktam Kellogs-t törni a panírhoz, de anélkül is ropogósra süthető ha eleve forró sütőbe teszed, utána egy kicsit mérsékeled a hőfokot, és amikor jól átpuhult akkor megint magas hőn ropogóssá válik.Nyers és nem főtt combot panírozok, igazi élmény így a rántott csirke.Én a lapos husit viszont nem szeretem sütőben, részben mert jobban kiszárad, másrészt elég sokat szoktam csinálni és olajban sokkal gyorsabban megvan.
A véleményem viszont az, hogy mindenképp egészségesebb a sütőben való sütés, már csak ha azt nézzük, hogy az olajban a lepergő zsemlemorzsa megég(het).Ez úgy tudom rákkeltő...és nem akarok hülyeséget írni de a magas hőfokú olaj eleve rákkeltő hatású..úgy tudom.
Mi sokkal jobban szeretjük. Én az alsó combot, párom a felsőt szereti. Fűszerezem a lisztet, kevés olajat rakok a tojásba és 1 óra alatt meg is van. Közben nem kell bebüdösíteni a lakást, nem kell mellette állni. Csinálom a dolgom közbe.
Szerintem sokkal finomabb. A bunda ropogós, belül szaftos, mégsem nyers. Isteni bármilyen körettel. Azóta zöldségeket is sütök ilyen módszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!