Mi a különbség a rántott és a bundás alma között?
Figyelt kérdés
Én szeretném megcsinálni mert egyszer ettem és akkor nagyon ízlett. Hogyan csináljam hogy finomabb legyen ?:)2009. okt. 5. 17:02
1/6 anonim válasza:
Én úgy ismerem,hogy alma pongyolában. Azt simán palacsintatésztába kell mártani,kisütni olajban,aztán megszórni fahéjas porcukorral.
2/6 anonim válasza:
Hmmm. Ilyet még nem ettem. Megyek, veszek almát.... :)
3/6 anonim válasza:
én tegnap csináltam. 2tojásba tettem 2csomag vaníliás cukrot és egy evőkanál sima cukrot, majdnem fél kg liszet és annyi tejet hogy sűrűbb legyen mint a palacsintatészta. az almákat felnégyeltem kivágtam a magházat és még hosszában is kettévágtam. bő olajban kell kisütni lassú tűzön. sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Nem tudom,milyen az a rántott... Saját ötlet erre: tegyél a masszába diódarabkákat!
5/6 anonim válasza:
a rántott - liszt-tojás-prézni
a bundás - sűrű palacsintatészta
szerintem nem érdemes rántottat csinálni, nagyon macerás
(van aki amúgy félrebeszél és a bundásat is rántottnak hívja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!