Görögdinnyével fogyni? Élmények vele kapcsolatban?
most az a tervem hogy egy hónapig sok gyümölcsöt,zöldséget egyek.. felfogható ez egy tisztitásnak is.. de célom a fogyás is egyben..
szerintetek ha egy hónapon át nem eszem szénhidrátot,húst stb.. de sok gyümölcsöt,zöldséget eszek akkor sikerülni fog?
67 kg vagyok 165cm
pl egy hétig csak dinnyét ennék, hogy kitisztuljak plusz sok sok tea,cukor nélkül ... meg paradicsom, alma, meggy, uborka, hagyma, cukkini
illetve minden reggel szoktam inni kb 2 dl tejeskávét.. 1dl fekete kávé,1 dl tejjel,semmit nem szoktam belerakni mert nem szeretem édesen.
egy kávé legyen erős,és fekete.
:D
ja és egy hónap után sem hagyom abba ezt, nem fogok utána zabálni, minden szart megenni... igyekszem nagyon kevés szénhidrátot bevinni majd a szervezetembe, és sok zöldséget,gyümölcsöt, fehérhúst..ilyeneket..
amúgy fél éve kb lefogytam 11kg-t 1000kcal bevitellel másfél hónap alatt és azóta is tartom :) naponta tornázok minimum 20 percet,de van mikor 2 órát is, attól függ mennyi kedvem/energiám van éppen hozzá.
most komoly abba kell belekötni, hogy hogyan írtam le? igen, hibásan írtam. Ássatok el, máglyára velem. Úristen... :D aztán próbáltam kijavítani,vagyis írtam hogy nem mindig iszom tejjel..
de akkor tessék: MINDEN REGGEL ISZOM KÁVÉT, van amikor tejjel, de van amikor tej nélkül.
megfelel így? helyreállít a lelki béke? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!