Így le tudok fogyni?
A dinnye hizlal mint a franc és hihetetlenül megemeli a vércukrot. Ez biztos mert apám imádja a dinnyét eszi is rendesen és majdnem inzulinra kényszerült és 100% hogy a dinnye miatt, orvosi tény ez. Nem értem mi ez a hülyeség mai pár éve megy hogy a dinnye nem hizlal mert csak víz meg jó diéta. Baromság, ez üzletpolitika semmi más!
A futás jó de mellé végezz erősítő edzést is hogy ne izomból menjen le.
Kaja kerüld a szénhidrátokat de legfőképp a fehér lisztes dolgokat. reggelizz, ebédlej, vacsorázz, egyél kevésbé zsírosabb ételt, minél több fehérjét, és kerüld a cukros kajákat, főleg a nasikat, fogyassz sok folyadékot és figyelj oda hogy naponta több kalóriát égess el mint amennyit megeszel. Ezt nem lehet pontosan kicentizni de nagyjából meg lehet saccolni.
Én sokat mozogtam, fegyencedzés, kocogás, lépcsőzés, plusz a munkahelyi átlag 4-5 km gyaloglás 8 órás időben eloszlatva. Eredmény: közel 10 hónap alatt 25 kilós fogyás de inkább több, pontosan nem mértem az elején. Cukros ételeket, elhagytam, nagyon ritkán megeszek 2-3 kocka csokit és ennyi, rendesen étkezem, rendesen iszom, mozgok és odafigyelek magamra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!