Leakarok fogyni de teljesen eltűnt minden reményem. Mit tegyek?
végre rászántam magam a diétára. az első 3 nap tökéletesen ment de a mai napon elkeseredtem én soha nem tudok lefogyni 40 kg-ot.legszívesebben feladnám.mit tegyek? sportolni csak egy kis idő múlva tudok majd csak mert még most nem lehet:(
18L
Nézd nem mondom, hogy könnyű, fél évembe telt, szigorúan tartottam mindent percre pontosan. Na de figyelj... fél évemért cserébe kaptam egy életet... 115-ös derék helyett, most 82... bármit felvehetek minden jól áll, önbizalom, önbecsülés, ezek megfizethetetlenek...
Itt megtalálsz mindent, a lap közepétől indulnak a cikkek... Táplálkozástudomány I. II., zsírégetés, mindent olvass el... amit itt látsz, az az egyetlen dolog ami működik. Minden más csak ideiglenes megoldást hoz. Ha nem tudod hogyan működik a tested, hogyan is formálhatnád magad olyanra amilyenre szeretnéd???
én 100 kg vagyok a 165 cmemhez, és annó 12 évesen anyum nyomására keztem el fogyózni. 65 cm és 73 kg voltam. 65 kg lettem, de utána visszahíztam, és ugye jojo effektus, 80 lettem 1 évvel később. Vagy 2. és 80 voltam évekig, 17 évesen megint fogyóztam, 76 lettem, aztán 88, utána 93, megint fogyó, és megint vissza, így már elértem az álomsúlyt, 100 kg-t. Szóval lehet, h még mindig 75 körül lennék, ha nem kezdek 12 évesen fogyózni. Vagy kevesebb. Namindegy, most ismét elhatároztam, hogy 65 leszek, és nem akupunktúra, meg idióta diéták, hanem egészséges táplálkozás kell! Ha úgy eszel, lefogysz, nem kell feladni, ez egy életre szól.
Gondolkodj el rajta, mi motiválna. engem az, hogy elképzelem magam soványan nyárom fürdőruhába, mindig ez a kép lebeg a szemem előtt, meg idén lesz az esküvőm, nem nézhetek ki úgy, mint egy bálna, úgyhogy megembereltem magam. 3 nap után azon gondolkodtam én is, hogy mégis ki a fene tud lefogyni 35 kg-t, inkább haljak meg, fulladjak a zsíromba, az sem érdekel. Aztán arra gondoltam, hogy mennyi embernek lenne ez rossz, és milyen nagy gödröt kéne ásnia a sírásónak... szegény :P
Meg ugye a fürdőruhás vágyam, meg az esküvő... Meg egyszer majd gyereket is szeretnék, de ilyen túlsúllyal esélytelen. Úgyhogy nem adom fel, akaraterő kell és kitartás. Találd ki, téged mi motiválna, és mindig az lebegjen a szemed előtt!
Nagyon sok sikert és kitartást kívánok neked, és drukkolj nekem te is! :) Nem adhatjuk fel!!!
20/L
A pilateses vagyok.
Nem tudom hol lehet letölteni, én 990ért vettem egy DVD-t még jó pár évvel ezelőtt. De Tesco, DM, ilyen helyeken szoktam látni.
Az egész torna alatt tul. képpen fekszel, megemeled a lábad, feltolod a csipőd, ilyenek. Tehát az egész egy laza átmozgatásra épül, igaz másnap lehet ott fog fájni ahol eddig nem is gondoltad :D.
Belinkeltem pár dolgot olvasd el!
[link] -valójában ez spanolt fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!