Anorexia? nagyon leakarok fogyni már 1 éve de képtelen vagyok magam rá venni a sportra.3 hónappal ezelőtt elkezdtem magam hánytatni, de le tudtam állni azóta egy nap meg eszek egy almát és maximum még egy szendvicset.
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 22:41
11/18 anonim válasza:
Akkor semmi szükséged fogyókúrára.
12/18 A kérdező kommentje:
és 160 cm
2014. júl. 4. 00:11
13/18 anonim válasza:
Az a csoda, hogy még nem hullott ki a hajad és a fogad...
És a szüleid hogy nézik ezt el?...
Én ha nem ettem annyit, amennyi a szerintük kell, hisztériáztak.
14/18 anonim válasza:
Igen, anorexia.
De én nem tanácsolok semmit, ha majd hullik a hajad, tönkremennek a fogaid, ronda lesz a bőröd, állandóan gyenge és fáradt leszel... na, majd akkor magadtól is rájössz.
15/18 anonim válasza:
Most sajnálni kéne? Nem sajnállak. Csináld csak, legyél csont és bőr. Sajnálom, hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal és a szabadidőddel. Csak arra kérlek, hogy ha felfordulsz, irasd rám a megmaradt ingó és ingatlanjaidat, ha vannak. Neked úgy sem kellenek, nem okoznak örömet. Másnak meg lehet.
16/18 anonim válasza:
Komolyan értelmesebbnek látod az önsanyargatást és éhezést, mint azt, hogy napi ötször egyél egészségeset, és heti 3-szor elmenj bicajozni egy órát mondjuk a barátnőiddel? Tudod mit, csináld csak. Majd amikor már késő, akkor rájössz, hogy idióta voltál.
17/18 anonim válasza:
kár hogy ez nem anorexia, hanem bulimia:d
az anorexia nervosa betegséggel küzdők kényszeresen sportolnak, túledzik magukat emellé pedig nem esznek semmit.
a bulimiasok viszonyt zabálnak, aztán kihányják magukból az egészet.
18/18 anonim válasza:
leírtam hogy élj egészségesen és akkor fogysz is betegség nélkül és lepontoznak... hát gratulálok :D ez vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!