Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális, hogy most kezdtem...

Normális, hogy most kezdtem el kritikusabb lenni önmagammal?

Figyelt kérdés

a 163 cm-emhez társult 69 kg. akkor láttam, hogy nagy a hasam, meg vastag a felkarom, de nem nagyon érdekelt. aztán jött egy kattanás és elkezdtem fogyózni. most 58 kg vagyok, még 5 kiló hátra van. most, hogy már ennyit fogytam, elkezdtem kritikusabb lenni önmagammal. még mindig nagynak látom a hasamat, vastagnak a felkaromat, de már felfigyeltem a combomra és a fenekemre is. kb minden hibát észreveszek magamon, pedig sokkal szebb vagyok, mint voltam. most kicsit parázok, hogy megvetően fognak rám nézni a fiúk a nyaraláson, de 1-2 éve még semmi ilyen bajom nem volt.

18/L

2014. júl. 2. 13:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért néznének rád megvetően azért, mert kicsit kritikusabb vagy magaddal szemben? Egyébként szerintem normális, én is így vagyok vele férfi létemre. Valószínűleg azért, mert évekig nem adtunk a külsőnkre, most pedig elkezdett érdekelni. Ilyenkor az ember a tökéletességre törekedne, amit ha elérni nem is, de közelíteni lehet. Ez jó, mert van motiváció csinálni, mindig van egy célod, amiért csinálod.
2014. júl. 2. 13:39
 2/2 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

amúgy úgy értettem, hogy megvetően néznek, hogy nem vagyok egy csinos lapos hasú szépség.

2014. júl. 2. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!