Hiba a párhuzamos világokban? Hogyan találkozhattam önmagammal?
Tegnap hazafelé ballagva önmagammal találkoztam. Teljesen meg voltam döbbenve. Jött velem szemben egy fickó. Pont úgy nézett ki mint én. Olyan egyformák voltunk, mint két tojás.
Nem tudtam eddig semmi rejtélyest az életemben. Lenne egy ikertestvérem, akiről nem tudok? Ez a kérdés merült fel bennem. Mindketten lassítottunk. Rajta is meglepődést láttam.
Az igazi fordulat csak ez után következett. Megszólított, s bemutatkoztunk. Ugyanazt a nevet mondtuk. Kölcsönösen faggattuk egymást. Apánk, anyának neve ugyanaz. Mindketten egykék vagyunk. Ugyanott jártunk iskolában, ugyanott dolgozunk. Szerelmeink is ugyanazok.
Nincs semmi elmebajom. Nem csak képzelődtem. A körülöttem állók is látták. Ismerős, oda is szólt hozzánk, hogy "Heló, nem is mondtad, hogy van egy testvéred."
Dumáltunk tovább, mindaddig, amíg valami zaj el nem vonta a figyelmemet. A hang irányába fordultam, de aztán már nem láttam őt.
Hhhhh!!!! Azta!...
Keresd meg az ismerőseidet!
Igen nagy a valószínűsége, hogy álmodtad. (minimum 99,99%)
Hogy mi az a 0,01%?
Például hogy bediliztél. De mivel nem úgy írsz, ezt a lehetőséget ne vegyük számításba.
Keresd meg az ismerőseidet, és kérdezd meg őket, hogy valóban láttak-e együtt téged önmagaddal.
Ha nemmel válaszolnak, akkor tényleg csak álmodtad.
De ha igent mondanak, akkor mégiscsak bediliztél... :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!