Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hiba a párhuzamos világokban?...

Hiba a párhuzamos világokban? Hogyan találkozhattam önmagammal?

Figyelt kérdés

Tegnap hazafelé ballagva önmagammal találkoztam. Teljesen meg voltam döbbenve. Jött velem szemben egy fickó. Pont úgy nézett ki mint én. Olyan egyformák voltunk, mint két tojás.

Nem tudtam eddig semmi rejtélyest az életemben. Lenne egy ikertestvérem, akiről nem tudok? Ez a kérdés merült fel bennem. Mindketten lassítottunk. Rajta is meglepődést láttam.

Az igazi fordulat csak ez után következett. Megszólított, s bemutatkoztunk. Ugyanazt a nevet mondtuk. Kölcsönösen faggattuk egymást. Apánk, anyának neve ugyanaz. Mindketten egykék vagyunk. Ugyanott jártunk iskolában, ugyanott dolgozunk. Szerelmeink is ugyanazok.

Nincs semmi elmebajom. Nem csak képzelődtem. A körülöttem állók is látták. Ismerős, oda is szólt hozzánk, hogy "Heló, nem is mondtad, hogy van egy testvéred."

Dumáltunk tovább, mindaddig, amíg valami zaj el nem vonta a figyelmemet. A hang irányába fordultam, de aztán már nem láttam őt.

2014. máj. 22. 11:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Miért nem kérdezted meg a körüllötted állóktól, hogy hová lett?
2014. máj. 22. 11:39
 2/18 A kérdező kommentje:
Továbbmentek, akik válaszolhattak volna (ismerősök). Annyira a hatása alatt voltam a dolognak, nem is nagyon tudtam logikusan cselekedni.
2014. máj. 22. 11:43
 3/18 anonim válasza:
60%
Keresd fel a Rejtélyügyi Ügyosztályt. Esetleg személyesen Walter Bishopot. Vagy menj el a Massive Dynamichoz. Jó kis kamusztori add el J. J. Abramsnek
2014. máj. 22. 11:43
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
De gondolom az ismerőseidet nem tüntették el... Ha tovább mentek is, még mindig beszélhetsz velük!
2014. máj. 22. 11:45
 5/18 anonim ***** válasza:

Hhhhh!!!! Azta!...

Keresd meg az ismerőseidet!

2014. máj. 22. 12:16
 6/18 anonim ***** válasza:
... és várd őt minden nap ugyanakkor ugyanott!
2014. máj. 22. 12:16
 7/18 anonim ***** válasza:
Vigyázz a Tibi atya borával...úgyláccik ütős termék :D
2014. máj. 22. 12:37
 8/18 Shai-Hulud ***** válasza:

Igen nagy a valószínűsége, hogy álmodtad. (minimum 99,99%)

Hogy mi az a 0,01%?

Például hogy bediliztél. De mivel nem úgy írsz, ezt a lehetőséget ne vegyük számításba.

Keresd meg az ismerőseidet, és kérdezd meg őket, hogy valóban láttak-e együtt téged önmagaddal.

Ha nemmel válaszolnak, akkor tényleg csak álmodtad.

De ha igent mondanak, akkor mégiscsak bediliztél... :-DDD

2014. máj. 22. 12:38
 9/18 A kérdező kommentje:
Többen diliztünk be? Kérdeztem, s nem egyedül láttam csak önmagamat. Az ikertestvér verzióhoz ragaszkodnak, de az nem lehet.
2014. máj. 22. 12:51
 10/18 anonim ***** válasza:
Ez a sors. a karma.
2014. máj. 22. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!