Szerintetek az lehetséges, majd egyszer az űrkorszakban, amikor az emberek szerte a galixisban elterjednek, másfajta világokban, szerteágazik a faj?
Figyelt kérdés
Pl. valakik átmennek robotba...
Valakiket megváltoztat az űrben töltött idő... pilóták, teherszállítók, hasonlók.
Vagy egy jeges bolygón átmennek egyesek nagyba, szőrösbe, jetibe. :D
Ezek szerintem majd újabb háborúkat fognak eredményezni, ha már most is a rasszok ennyi indulatot váltanak ki egymásból. Szerintetek lesz ilyen?
2012. nov. 25. 17:13
1/5 x) válasza:
Az a baj hogy nagyon a sci-fi világában gondolkodsz. A mostani helyzetben örülj ha ezt az évet túléljük. Én nem gondolkodnék még ennyire előre, főleg hogy semmi bizonyítékunk nincsen. De egy elméletnek megállja a helyét, tulajdonképpen logikus amit írtál.
2/5 anonim válasza:
"Pl. valakik átmennek robotba... "
Menj pszichiáterhez !
Nem lehetséges, mivel az életmódunk olyan hogy feléljük a környezetünket és kipusztítjuk magunkat
3/5 A kérdező kommentje:
Persze, először ezt kell túlélni. De hát feltételezem, valaki túl fog. Én abban reménykedek, hogy mindenkinek sikerül. Az ép ész győzni fog a kapzsiság felett, legalábbis csúnya befejezése lenne a "történetünknek" ha úgy érne véget, hogy belefulladunk a saját szemeteinkbe. Fő az optimizmus.
2012. nov. 25. 17:23
4/5 A kérdező kommentje:
Tudtommal már kísérleteznek olyan módszereken, azon az energiaforráson, ami nem kizsákmányoló és nincs káros mellékterméke. Tudtommal erről szól az atomfizika. Szerintem hamarosan a nagy cégek is belátják, hogy a pénz is csak akkor ér valamit, ha van kitől elszedni és utat engednek a mindenféle környezetkímélő, de kevésbé gazdaságos kutatásoknak.
2012. nov. 25. 17:25
5/5 Dalek Traak válasza:
Ha az ember eljut egy bizonyos szintig akkor igen. Létrejöhetnek az ember és gép fúziói a cyborgok. Ez már több fajnál végbement tehát valószínűleg az embernél is bekövetkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!