Lehetséges hogy az idegenek azért fejlettebbek mert rájöttek hogyan használják ki agyuk több mint 2%-át?
ismert Einstein óta, hogy az emberek csak mindössze alig 2%-át használják ki agyuknak és lásd milyen sokra jutottunk alig száz év alatt a gőzgépektől a mikrohullámú sütőig !
lehet hogy az UFÓK ennél a csekély 2%-nál többet tudnak kihasználni és ennek köszönhetik hatalmas tudásukat ? Számóld ki, ha agyunk 100%-át használnánk az 50x-több tudás, mint a jelenlegi ! Ha a száz évre visszatekintünk és 50-el beszorozzuk a fejlődést már repülő csészealjal közlekednénk univerzumok között, amiben antigravitációs hajtómű van. Szerinted hogyan lehetne kihasználni a maradékot ?
ezt nem lehet felmérni,senki nem tudja milyen ha valaki 50x intelligensebb,bár szerintem ilyen nagy tudás nincs is.
az a 2% sem igazi eredmény,mert nem tudjuk hogy maximális kihasználtság mikor lenne és mekkora,csak ahhoz tudnánk viszonyítani.
"ismert Einstein óta, hogy az emberek csak mindössze alig 2%-át használják ki agyuknak"
Ez nekem új! Einstein netán neurológus volt, vagy agykutató? Hogy jön össze a két dolog? Leírhatnád, ne bután haljunk meg.
Te sosem adod fel, igaz?
Emberek, felesleges ezzel a kérdéssel foglalkozni, a kérdező kéthavonta felteszi ugyanezt a kérdést, nem érdekli, hogy az agy %-os kihasználtsága egy mítosz, hogy Einstein ilyet sose mondott, és úgy egyébként, hidegen hagyja, hogy az agykutatás hol tart, őt jobban izgatja az agyas-UFÓs elmélete terjesztése. Érdemi vita erről nem alakulhat ki, mert lehülyéz és lehurrog, ha szólsz neki, hogy az elmélete nem hogy nem áll biztos lábakon, hanem a nagy semmin.
Tudtam hogy azt fogjátok mondani, hogy nem azért tartanak itt az ufók, mert többet kihasználnak az agyukból és sok troll válasz is lesz :(.
Szerintem egyértelműen többet tudnak kihasználni az agyukból ! Akontakt személyek ezt megerősítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!