Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Lehetséges hogy az idegenek...

Lehetséges hogy az idegenek azért fejlettebbek mert rájöttek hogyan használják ki agyuk több mint 2%-át?

Figyelt kérdés

ismert Einstein óta, hogy az emberek csak mindössze alig 2%-át használják ki agyuknak és lásd milyen sokra jutottunk alig száz év alatt a gőzgépektől a mikrohullámú sütőig !

lehet hogy az UFÓK ennél a csekély 2%-nál többet tudnak kihasználni és ennek köszönhetik hatalmas tudásukat ? Számóld ki, ha agyunk 100%-át használnánk az 50x-több tudás, mint a jelenlegi ! Ha a száz évre visszatekintünk és 50-el beszorozzuk a fejlődést már repülő csészealjal közlekednénk univerzumok között, amiben antigravitációs hajtómű van. Szerinted hogyan lehetne kihasználni a maradékot ?

2012. szept. 16. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Látom te azt a 2-őt se használod...
2012. szept. 16. 15:10
 2/14 anonim ***** válasza:

ezt nem lehet felmérni,senki nem tudja milyen ha valaki 50x intelligensebb,bár szerintem ilyen nagy tudás nincs is.

az a 2% sem igazi eredmény,mert nem tudjuk hogy maximális kihasználtság mikor lenne és mekkora,csak ahhoz tudnánk viszonyítani.

2012. szept. 16. 15:12
 3/14 anonim ***** válasza:

"ismert Einstein óta, hogy az emberek csak mindössze alig 2%-át használják ki agyuknak"

Ez nekem új! Einstein netán neurológus volt, vagy agykutató? Hogy jön össze a két dolog? Leírhatnád, ne bután haljunk meg.

2012. szept. 16. 15:16
 4/14 yossarian44 ***** válasza:
92%

Te sosem adod fel, igaz?

Emberek, felesleges ezzel a kérdéssel foglalkozni, a kérdező kéthavonta felteszi ugyanezt a kérdést, nem érdekli, hogy az agy %-os kihasználtsága egy mítosz, hogy Einstein ilyet sose mondott, és úgy egyébként, hidegen hagyja, hogy az agykutatás hol tart, őt jobban izgatja az agyas-UFÓs elmélete terjesztése. Érdemi vita erről nem alakulhat ki, mert lehülyéz és lehurrog, ha szólsz neki, hogy az elmélete nem hogy nem áll biztos lábakon, hanem a nagy semmin.

2012. szept. 16. 15:16
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
2012. szept. 16. 15:18
 6/14 anonim ***** válasza:
40%
Ez meg amúgy azt is jelentheti, hogy ők előbb jöttek világra nálunk, és így hamarabb tudtak nekiállni, már évmilliókkal ezelőtt annak, hogy csináljanak kereket. Aztán annak, hogy hogy kell mikróhullámú sütőt, arra már rájöttek szintén akkor. VAgy az is elég lehet, hgy Kr.e. 6548-ban volt ez.
2012. szept. 16. 15:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy léteznek idegenek?
2012. szept. 16. 15:56
 8/14 A kérdező kommentje:

Tudtam hogy azt fogjátok mondani, hogy nem azért tartanak itt az ufók, mert többet kihasználnak az agyukból és sok troll válasz is lesz :(.

Szerintem egyértelműen többet tudnak kihasználni az agyukból ! Akontakt személyek ezt megerősítették.

2012. szept. 16. 17:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez egy hatalmas ostobaság, hogy az emberek 2%-át használják ki az agyuknak. Csak urban legend. Nekem egy agykutató mondta el személyesen, hogy óriási hülyeség. Meg mondjuk elég megnézni egy funkcionális MR-felvételt, azon látszik, hogy az rohadtul nem 2%...
2012. szept. 16. 17:43
 10/14 anonim ***** válasza:
44%
ők, nem rájöttek, alapból úgy születnek meg.
2012. szept. 17. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!