Lehetséges összefüggés a lehulló műholdak és a mostanában megszaporodott reptoid tevékenység között?
Figyelt kérdés
Épp hogy lezunhat az egyik, máris jön a következő. Mi lesz még itt? És mi célból semmisítik meg a műholdakat?
2012. nov. 7. 13:42
1/16 anonim válasza:
Bizony. Elképzelhető hogy a Reptoid hadsereg lelődözi őket... Hát, Én legalábbis eszt tenném a hejükbe
2/16 anonim válasza:
Nincs összefüggés, mivel nem sok műhold zuhant le mostanában, reptoid tevékenység pedig nem létezik.
3/16 anonim válasza:
"mostanában megszaporodott reptoid tevékenység"
Nofene, miket meg nem tud az ember itt. :)
4/16 anonim válasza:
Igen, a loú kémszervezet értesített arról, hogy a reptoidok a műholdak kilövésére törekednek.
Fapuma
5/16 anonim válasza:
<nyakleves>
Sanyika! Menyé-laludni!
6/16 anonim válasza:
Nem a reptoidok lődözik le a műholdakat.
7/16 anonim válasza:
A műholdak maguktól is lezuhannak, ha nem tartják őket pályán, és nem küszöbölik ki a mozgásukat zavaró hatást. Ennyi.
8/16 anonim válasza:
A loúk voltak, mert megveccőzték a műhodakat!
Tessék - az értelmi szint szerinti választ adtam a kérdésedre.
9/16 anonim válasza:
Lehetséges, szerintem ez már egyfajta fenegetés volt a reptoidok részéről, hogy feltudjunk készülni mert hamarosan itt lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!