Hiba a párhuzamos világokban? Hogyan találkozhattam önmagammal?
Tegnap hazafelé ballagva önmagammal találkoztam. Teljesen meg voltam döbbenve. Jött velem szemben egy fickó. Pont úgy nézett ki mint én. Olyan egyformák voltunk, mint két tojás.
Nem tudtam eddig semmi rejtélyest az életemben. Lenne egy ikertestvérem, akiről nem tudok? Ez a kérdés merült fel bennem. Mindketten lassítottunk. Rajta is meglepődést láttam.
Az igazi fordulat csak ez után következett. Megszólított, s bemutatkoztunk. Ugyanazt a nevet mondtuk. Kölcsönösen faggattuk egymást. Apánk, anyának neve ugyanaz. Mindketten egykék vagyunk. Ugyanott jártunk iskolában, ugyanott dolgozunk. Szerelmeink is ugyanazok.
Nincs semmi elmebajom. Nem csak képzelődtem. A körülöttem állók is látták. Ismerős, oda is szólt hozzánk, hogy "Heló, nem is mondtad, hogy van egy testvéred."
Dumáltunk tovább, mindaddig, amíg valami zaj el nem vonta a figyelmemet. A hang irányába fordultam, de aztán már nem láttam őt.
Szerintem a kérdés kamu, ettől függetlenül a jelenséget Doppelgangernek hívják.
ne vegyétek komolyan a kérdezőt!
a hihetetlen újságban sokat írtak erről, meg több könyv is van a témában, persze szaftos részletekkel, pl amiket a kérdező írt le!
hogy érdekesebb,izgalmasabb legye.
erre jön egy troll, és most jól szórakozik.
ilyen nem történik mert NINCS!
max a hozzád hasonló fantáziájú trollok agyában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!