Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hiba a párhuzamos világokban?...

Hiba a párhuzamos világokban? Hogyan találkozhattam önmagammal?

Figyelt kérdés

Tegnap hazafelé ballagva önmagammal találkoztam. Teljesen meg voltam döbbenve. Jött velem szemben egy fickó. Pont úgy nézett ki mint én. Olyan egyformák voltunk, mint két tojás.

Nem tudtam eddig semmi rejtélyest az életemben. Lenne egy ikertestvérem, akiről nem tudok? Ez a kérdés merült fel bennem. Mindketten lassítottunk. Rajta is meglepődést láttam.

Az igazi fordulat csak ez után következett. Megszólított, s bemutatkoztunk. Ugyanazt a nevet mondtuk. Kölcsönösen faggattuk egymást. Apánk, anyának neve ugyanaz. Mindketten egykék vagyunk. Ugyanott jártunk iskolában, ugyanott dolgozunk. Szerelmeink is ugyanazok.

Nincs semmi elmebajom. Nem csak képzelődtem. A körülöttem állók is látták. Ismerős, oda is szólt hozzánk, hogy "Heló, nem is mondtad, hogy van egy testvéred."

Dumáltunk tovább, mindaddig, amíg valami zaj el nem vonta a figyelmemet. A hang irányába fordultam, de aztán már nem láttam őt.

2014. máj. 22. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az ismerőseid biztos tudják, hogy nincs ikertestvéred, ha mégsem akkor meg lehet őket kérdezni. Azt tanácsolom, hogy mindennap ugyanazon az úton haladj ugyanakkor, mert lehetséges, hogy a parhuzamos beli éned is ezt fogja csinálni és vigyél magaddal egy kamerát, hogy bizonyítékot csinálhass, ha netán újra találkoznál magaddal. :D
2014. máj. 22. 14:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdés kamu, ettől függetlenül a jelenséget Doppelgangernek hívják.

[link]

2014. máj. 22. 14:55
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Ha állítólag ugyanott dolgoztok, akkor miért nem keresed fel a munkahelyeden?
2014. máj. 22. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:
38%
szerintem is menj ugyanazon az úton hátha látod még.ha látod fotózkodj le magaddal :D vagy vidd haza hogy győződj meg róla nem vagy bolond
2014. máj. 22. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:
43%
Egy suliba jártatok, egy helyen dolgoztok, de csak az utcán tűnik fel, hogy hasonlít rád?Kamu, de egy könyvben nem lenne olyan rossz.
2014. máj. 22. 16:24
 16/18 anonim ***** válasza:

ne vegyétek komolyan a kérdezőt!

a hihetetlen újságban sokat írtak erről, meg több könyv is van a témában, persze szaftos részletekkel, pl amiket a kérdező írt le!

hogy érdekesebb,izgalmasabb legye.

erre jön egy troll, és most jól szórakozik.

ilyen nem történik mert NINCS!

max a hozzád hasonló fantáziájú trollok agyában!

2014. máj. 22. 22:23
 17/18 Firedoom ***** válasza:
Ha nem hazudsz belepadzol a dimenziokepembe, nekem hiheto
2014. máj. 22. 22:31
 18/18 anonim ***** válasza:
A Fringe egy nagyon jó sorozat, látom hatással volt rád is :D
2014. máj. 23. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!