Miért hízok? Meg leszek valaha is elégedve önmagammal?
Lefogytam,de még mindig nem vagyok megelégedve magammal. Minden nap megkapom az elismeréseket,de kb. már úgy 3 hónapja. De én még mindig kövérnek látom magam. Eddig mindenki támogatott a fogyásban,most meg már senki sem,mindenki ellenem van. Pedig most lenne rá igazán szükségem,mert nem tudok fogyni,sőt híztam is.Miééért? Nagyon elkeserítő. Keveset eszem,és nagyon sokat tornázok.
Pl. ma :
reggeli : 30 g natúr müzli 1,5%-os tejjel
tízórai : 2 főtt tojás pulykasonkával
ebéd : kimaradt
uzsonna : 1 joghurt
vacsi : 60 g natúr csirke salátával
A sok mozgás alatt pedig ezt értem :
H : 1,5 óra kosárlabda edzés + 1 óra konditerem(súlyzós edzés)
K : 1 óra röplabda + 30 perc teremevezés
Sz: 1,5 kosárlabda + 1 óra konditerem(súlyzós)
Cs: 1 óra konditerem
P : 1,5 óra kosárlabda + 30 perc evezés + 1 óra konditerem
Sz: 1 óra konditerem + 30 perc evezés
V : 1 óra konditerem + 30 perc evezés
Nincs pihenőnapom. Nagyon fáradt vagyok,de le szeretnék fogyni. Csak 4 kiló van hátra.:( Az utolsó 2 hétben a mérleg 58-ról felbillent 59,5-re. Akármennyire is próbálkozok,nem tudom leadni. Fogynom kellene,hisz keveset eszem,és sokat tornázok. De akkor miért hízook?
Volt közületek valaki,aki ugyanígy nem volt megelégedve önmagával fogyás után? Sikerült elfogadnia magát?
172cm/59kg
kondizol, evezel, kosárlabdázol...
Basszus... hagy legyen más súlya az izmodnak is. Nem a kg a lényeg... hanem hogy jól nézz ki. Dobd ki a mérleget a francba.
Az izom nehezebb mint a zsír, ezért mutathat többet. Ilyen kevés kajával meg jó hogy leállt a fogyás, ugyanis tartalékosába kezdett a szervezeted. Bekapcsolt a vészüzemmód. Innentől kezdve csak hízni fogsz, ha nem kezdesz el normálisan enni.
Fatális hiba: EBÉD??? Az hova lett?
Meg fogja unni a szervezted, hogy éhezik...
Kedves utolsó. Linkeld már át?
Amúgy nézz tükörbe és lásd meg a szépet magadon. Pl szerintem ennyi sporttól biztos hogy lapos a hasad. Én már kíváncsi lettem rá:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!