Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok mit kezdeni az "új önmagammal"! (? )
Nyilván szokatlan, pláne a korotok miatt és "élesebb a helyzet". Tanulj meg ellazulni, nem arra figyelni, hogy vajon tetszel-e a másiknak, hanem csak élvezni, hogy együtt vagytok, akármilyen is a kapcsolat.
Konkrétan mi okoz problémát, milyen helyzetek?
Szerintem nem kell kacérabbnak lenned, sőt: szerintem érték az, hogy nem vagy úgy eltelve magadtól, mint azok, akiknek megadatott, hogy mindig is a figyelem középpontjában legyenek.
Azt érdemes megtanulnod, hogy ha valaki tényleg szimpatikus, téged is érdekel (akár nem is pasiként, csak mint egy kellemes társaság), akkor merj közel menni hozzá és akár irányítani is a szituációt. Egyébként számomra meglepő tanulság az életben, hogy ha elég határozott vagy, akkor nem számít, hogy mennyire vagy milyen, szinte akármit el lehet érni akárkinél (kis túlzással).
A közeledésre meg csak azt tudom mondani, hogy ne hagyd, hogy lerohanjanak, de kezdj beszélgetni. Amúgy is minden valódi kapcsolat alapja a valódi kommunikáció és pláne segíthet neked testileg is megnyílni a másik felé, ha már viszonylag jól ismered (és itt nem feltétlen szexre gondolok, hanem érintésre, ölelésre stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!