Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni ezzel a lánnyal? Mit mondjak?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jo fiu baratom (en lany vagyok), tavaly nyaron egy buliba smarolt egy csajjal es a lany azota szerelmes bele. Neki nem tetszik, azt mondja nem is erti magat, nem gondolta komolyan. Bocsanatot is kert a lanytol, mondta h nem akar semmit. A lany azota odavan erte, neha irogat fbon, a suliban folyanatosan bamulja, engem pedig utal es gonoszan nezeget, mert feltekeny h joban vagyunk a baratommal. Egyszer mar beszeltunk, akkor elmondtam neki h ne utaljon koztem es a srac kozott sose volt semmi, es sose lesz. Na de most a lany vagdosni kezdte magat, rontott a tanulmanyaiban, es fb-on folyamatosan ilyen idezeteket meg idezetes kepeket oszt meg, h buntudatot okozzon a baratomnak. O meg olyan luke h bar o is ugy gondolja h gaz, megis komolyan veszi es szarul erzi magat emiatt. Persze en is sajnlom a lanyt, de nem normalis h azzal bunteti a baratom h arra a tavalyi bulis csokra fogja a vagdosast meg h miert rontott. Es azzal nem fog elerni semmit h megosztja ezt a sok hulyeseget, ettol a srac nem fog beleszeretni. Holnap beszelni szeretnek vele, h hagyja abba az erzelmi zsarolast, es ne szenvedjen ennyit egy fiu miatt aki le se szarja, keressen mast. Hogyan es mit kene mondanom? Azert nem szeretnem megbantani.2014. ápr. 10. 22:05
2/3 Fish1 válasza:
Szerintem annyit, hogy tartsa tiszteletben a barátod döntését és ne viselkedjen ostoba módon, mert ezzel saját magát minősíti.
Hatásosabb lenne, ha a barátod beszélne vele, végülis őrá van rászállva.
3/3 anonim válasza:
Közöld vele szépen: Hogy ez nem normális dolog lépjen túl!
Ha nem érdekli, aki be keményítesz: Ne zsarolja a haverodat, érzelmi hülyeségekkel. Ha a srác nemet mondott, akkor az NEM!
Remélem segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!