Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kell tennem ahhoz, hogy...

Mit kell tennem ahhoz, hogy el tudjam kezdeni a kommunikációt egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Előre is elnézést kérek, ha szokatlanul fogalmazok, vagy helyesírási hibákat ejtek, de szerintem tudjátok milyen egy fiú, ha meg van kattanva!!!

A kiszemelt, szerencsétlen leányzó ugyanabba az évfolyamba jár (természetesen gimnáziumban). Eddig 2 fesztiválszerűségen lógtunk együtt (társaságban), egyszer kamu-telefonhívást intéztünk felé viccből, és az utolsó találkozás nemrég volt, és még táncoltunk is vagy félórán keresztül... Sajnos ez kb 3 év leforgása alatt történt kb 4 esemény... De szerencsére nem vagyunk egymásnak ismeretlenek. Persze kisebb beszélgetések is előfordulnak (inkább fordultak, mert már elég rég óta nem volt kisebb beszélgetés), de azok is elég ritkán.... Habár az utolsó partin elhatároztam, hogy nem kerülgetem tovább a lehetőséget, de mire cselekedhettem volna, lelépett... Most olyan viszonyban vagyunk (szerintem), hogy csak köszönünk egymásnak, mikor elhaladunk egymás melett, de semmi egyéb, még nem kérdeztük meg egymástól még azt sem, hogy "Mi újság? Merre mész?".... Nem tudom, hogy mikor-hol van, mire jár, sportol-e valamit... Akár Fb-n is szivesen ráírnék, ha tudnék mit...

Ajánljatok valamit, hogy ne legyek ennyire hisztis! :D Meg ebben a megkattant állapotban nem ártana egy lelkesítő beszéd sem...

2014. jan. 23. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
"A kiszemelt, szerencsétlen leányzó ugyanabba az évfolyamba jár" itt már bukó van.
2014. jan. 23. 19:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert ha egy évfolyamban van 8 osztály? És egy osztályban van átlagosan 36 tanuló? Mert két 12.-es nem kompatibilis egymással? Csak különböző évfolyamból származóak?
2014. jan. 23. 20:15
 3/3 anonim ***** válasza:

fb-on ráírhatsz nyugodtan vmi semlegeset, ahhoz nem kell nagy bátorság. vagy vmilyen ürüggyel írj rá.

előtte esetleg szemezgethetsz vele, nézzed, tűnj kedvesnek stb. és figyeld hogy reagál.

2014. ápr. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!