Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más csúnya fiú is így van ezzel? Mit lehet ezzel kezdeni, ha megőrülök már tőle lassan?
a páwák kuurvára nem helyesek... inkább a b***i kategóriába sorolnám
de sajnos ezzel megsértem a melegeket
szóval nem tudom hova soroljam őket de a jóképű semmi képpen nem
Kedves kérdező!
Biztos vagyok benne, hogy te egy csodás ember vagy! Ne törődj azzal, hogy ebben az undorító világban csak az olyanokért 'vannak oda', akik k*rvásan öltöznek és viselkednek, a fiúk esetében pedig akiknek szűkebb a gatyájuk, és kivágottabb a pólójuk, mint a lányoké. Ilyenné akarsz válni? Te is lehetsz ilyen, de őszintén, megérné ez? Nem. Maradj olyan, amilyen eddig voltál, léteznek még lányok, akiknek a belső számít, nem a külső! (például én! :) ) Ne is akarj olyan emberrel járni, aki meg akar változtatni. majd te is találsz valakit, aki elfogad úgy, ahogy vagy, és meglátod, szárnyalni fogsz a boldogságtól! Egy dologra figyelj: legyen önbizalmad. Ne hagyd, hogy a sok műember lelombozza a kedved, porba tiporja az önbizalmad! Mosolyogj, légy magabiztos, és a lányoknál máris sokkal jobb benyomást teszel majd! Fel a fejjel, szurkolok neked, hogy megtaláld az igazit!! :)
(Egyébként, teljesen átérzem a helyzetedet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!