Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiú kövér volt, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú kövér volt, és lefogyott, utána nem nézi kritikusabb szemmel a kövér nőket?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül kövér volt, elég az h nem volt megelégedve a testsúlyával. A kövér férfiak általában alacsony önbecsüléssel rendelkeznek, és nem nézik olyan kritikusan a molettebb nőket, mert ők sem vékonyak. De ha nekik sikerül változtatni, ez a viszályára fordul?
2014. jún. 11. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
nem. kb 120-ról mentem le 85-re, azóta is sportolokés nem lettem előitéletes
2014. jún. 11. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
sajnos de.., nem néznek jó szemmel egy ducibb csajra. tapasztalat! sőt ha sportosak és tök jó kigyúrt testük van, akkor egy átlagos nem duci testalkatú csaj sem az esetük (jó persze tisztelet a kivételnek) de én már lettem elutasítva izmos kigyúrt testalkatú pasitól, aki azelőtt duci volt..
2014. jún. 11. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
hat mikor leadtam tobb mint 50 kilot akkor sem voltam vekony viszont mindig is birtam a noies teltebb formakat. szal sztem nem ettol fugg.
2014. jún. 11. 19:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ez tök érdekes.
2014. jún. 11. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem nézem kritikusan... 40 kilót fogytam, de akkor sem.

Nálam azt hiszem az arc a döntő inkább.

Amúgy van olyan kövér nő, akire azt mondanám, hogy /kösz nem/... de általában nem ilyen alapján döntöm el, hogy tetszik-e vagy sem.

23/F

2014. jún. 11. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
ja, személyiség, kisugárzás fontos. meg attól h elvan hízva van-e nőies formája, abból megkiderül h répáznád-e.
2014. jún. 12. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!