Mit tegyek? (? )
Figyelt kérdés
Kb 1 hét alatt felszaladt rám 3 kiló.Mivel nem ettem meg annyi kalóriát ,hogy ez zsírban jöjjön fel,igy gondolom nagy része víz+bélsár.A hasam alja eléggé kidudorodik...Gondolom ez is annak a jele.Erre ajánlanátok valamit? Esetleg tartsak léböjtöt?Vagy mit csináljak?2014. jún. 30. 19:08
1/6 anonim válasza:
Ha, kicsit sokat vacizom akkor reggel egy banánt kapok be (de nem a barna fajtából, abban több a kalória, hanem a sárgából).
Reggel előtte megiszom egy langyos pohár vizet utána banán és ennyi.
3/6 A kérdező kommentje:
Szia :) Igen,kipróbáltam,de nekem nemhatott.:/ De azért köszönöm a tanácsot!!! :)
2014. júl. 2. 17:10
4/6 anonim válasza:
Nem? :--( Hát, ilyet!
Talán az ebéddel meg a vacsival lehetett valami gond? Segítsek összeírni étrendet...? :-)
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy,de azóta szerencsére megoldódott a probléma :)
2014. júl. 19. 10:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!