Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék a laposabb...

Mit tehetnék a laposabb hasért és feszesebb lábakért?

Figyelt kérdés

Tavaly sokat sétáltam amitől szerintem feszesebb lett a vádlim. Most növeltem a sétát napi 3-4 órára egyhuzamban, plusz ma megcsináltam csalás nélkül 80 hasprést (ha úgy éreztem, hogy elrontottam, azt nem számoltam bele) de este még fogok egy párat, talán még 80-at. Ezt minden nap meg szeretném csinálni. Plusz kb 50 helyes guggolás, esetleg lábemelés naponta és egy idő után növelném a mennyiséget. Fokozatosan szeretnék haladni, nem pedig egyből a közepébe csapni.

Szerintetek ezzel elérhetek valamit, ha eddig nem sportoltam?

Természetesen kevesebbet eszek.

Ha esetleg van valami más ötletetek (is) leírhatjátok.

2014. jún. 23. 17:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A teste az izom feszesíti meg!

Tehát a zsírt le kell diétázni és izom építő gyakorlatokat kell végezni!(mos nehogy arra gondolj hogy úgy fogsz kinézni mint egy testépítő)

A feszes hasnál főleg mert végezhetsz bármennyi felülést a zsír mindig el fogja takarni feszes hasizmot!

Szóval

Ketogén diéta + sok fehérje + edzés!

2014. jún. 23. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!