Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hoyg feszesebb,...

Mit tehetnék hoyg feszesebb, izmosabb és formásabb legyen a fenekem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Eleve is nagyon vékony lány vagyok,akármennyit eszek nem hízok.Dohányzok is. Az utóbbi időben nagyon lefogytam,és nem merek elmenni strandra sem,már a párom előtt is kezdek szégyenlős lenni a fenekem miatt.Nagyon lapos és egyátalán nem feszes.Mit kellene csinálnom ahhoz,hogy izmosabb és kerekebb legyen? Nagyon szeretném hogyha már idén nyárra elérném ezt a célomat.
2014. febr. 8. 12:49
 1/2 anonim válasza:
Kitörések, guggolások, de szerintem az esetedben egy konditerem lenne javasolt ahol tudnának edzéstervet is írni, mert súlyokkal is kellene dolgozz, valamint gépeken dolgozni hatásosabb és célirányosabb. Nyilván nem nagy súlyokkal, de azzal tudod formálni, növelni. Valamint legalább olyan fontos a táplálkozás is mint a mozgás, de ott azt is elmondják. Fehérjedús táplálkozás és egész testet átformáló, szálásító edzés az esetedben csak a fenekedre nem elég koncentrálni az hülyeség szerintem. A dohányzás az egy dolog, nyilván nem egészséges de ilyen szempontból itt nem játszik. Írhatnék most itt feladatokat, hogy miket csinálj de ha otthon elkezdesz edzeni azzal árthatsz is magadnak. Párom például rengeteget fogyott az tény, volt 130 kiló és lefogyott otthon 75-re, ki is "gyúrta" magát, na jó nem lett izompacsirta, de jól néz ki. Viszont mivel csak otthon súlyzózgatott, volt olyan izma amire az 1 év alatt nem is gondolt, hogy van neki vagy azt fontos lenne dolgoztatni, nem mutatta neki senki hogy csinálja helyesen a gyakorlatokat és a mell izma elég furán néz ki, szinte nincs is neki a karja viszont a súlyzózástól megnőtt, kicsit így aránytalan lett. Boccs ha kicsit zavarosan fogalmazok, de a lényeg hogy szerintem ha csinálod rendesen csináld, olyan helyen ahol szakemberek vannak és figyelnek is rád.
2014. febr. 8. 13:00
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. febr. 8. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!