Hogyan fogyjak a hasamból és hogyan lehetne feszesebb? És még az, hogy ha naponta csinálok kb.100 hasprést+50-100 felülést, attól izmosodik a hasam, nem? (Én inkább először fogyni szeretnék belőle, és nem tudom mit tehetnék)
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 15:05
1/8 anonim válasza:
Diéta+aerob edzés, de ne aggódj nem csak a hasadról fogsz fogyni mert helyi fogyás nincs...(kíváncsi vagyok hányszor lett ez már itt leírva:))
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat és köszönöm,de engem előszöris nem a kockahas érdekelne/érdekelt volna,hanem,hogy lehetne feszesebb,vékonyabb.
De tényleg bocsánat...
2011. máj. 1. 15:27
4/8 anonim válasza:
semmi baj! :D
vékonyabb:diéta+kocogás+hasprés,lábemelés
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2011. máj. 1. 15:50
7/8 anonim válasza:
tésztafélék elkekrűlése, sok zöldség, hús, tejtermék.
hiába csinálsz hasizom gyakorlatot ha ezt nem tartod be,
a másik ami igazán lehet fogyni napi 4-5 km futás vagy biciklizés,meg lehet kapni l-karnitin 1000mg zsirégető természetes anyagokbol áll, garantálom 30nap alat 4-5 kg lehet tőle fogyni meg rengeteg vizet igyál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!