Mit tehetnék a laposabb hasért és feszesebb lábakért?
Tavaly sokat sétáltam amitől szerintem feszesebb lett a vádlim. Most növeltem a sétát napi 3-4 órára egyhuzamban, plusz ma megcsináltam csalás nélkül 80 hasprést (ha úgy éreztem, hogy elrontottam, azt nem számoltam bele) de este még fogok egy párat, talán még 80-at. Ezt minden nap meg szeretném csinálni. Plusz kb 50 helyes guggolás, esetleg lábemelés naponta és egy idő után növelném a mennyiséget. Fokozatosan szeretnék haladni, nem pedig egyből a közepébe csapni.
Szerintetek ezzel elérhetek valamit, ha eddig nem sportoltam?
Természetesen kevesebbet eszek.
Ha esetleg van valami más ötletetek (is) leírhatjátok.
A has az a terület, amelyet leginkább helyes étkezéssel lehet formálni. Ha hasprést csinálsz, azzal izmosítasz, de fölötte még mindig ott marad a háj, így gyakorlatilag semmi értelme. Tehát diéta!
A láb feszesítésére pedig a séta mellett a biciklizést ajánlom változatos terepen, se a szívet, se az ízületeket nem terheli meg.
Bocsánat, az előző nem jó helyre ment.
A feszes lábért a lábadat kell edzeni. A guggolás jó, de még jobb lenne, ha szereznél hozzá súlyt vagy kondi terembe mennél.
A lapos has nehezebb, ugyanis ahhoz nem elég a felülés, hanem fogyni kell, és mint írtad, a futás nálad kizárva. Én az úszást javasolnám vagy a lépcsőző gépet. És az még combra is jó.
A has az nehéz és valóban táplálkozásfüggő is. a lábamat én így szoktam edzeni otthon:
Béres Alexandra: Új kihívás, ha az elejétől indítod a dvd-t akkor vádli, comb, belsőcombbal kezdődik és szerintem viszonylag kemény, a kitöréseknél szerintem ne is erőltesd ha nehéz, bár te tudod mennyit bírsz, nekem ez nagyon bevált feszesítésre. Belsőcombot én lábsúllyal csinálom.
Vádlira pedig külön szoktam egy vádli programot csinálni, ami hihetetlen hatásos, 10 perces, az a Rubint Réka: Rólad szól dvd-jén van. Azért jó, mert én máshol külön vádli edzést sehol nem láttam.
SEMMIT!
Elfogadtam magam MAGAMMAL. Csak nem fogok egy életen át harcolni :O
Szültem 3 egészséges gyermeket és SZÉPNEK ÉRZEM MAGAM és a párom, környezetem is annak lát, pedig NEM VAGYOK TÖKÉLETES (soha sem voltam).
Majd a gyermekeimben meglátom a "szépségem".
Mar kezdtem megorulni, hogy helyesen irsz..nagy hulyeseget nem irhatsz, max javitunk rajta egy kicsit, elvegre azert irtal ide, hogy tanacsot kerj, mi pedig segitunk....
Aztan meglattam ezt a mondatot: "Termeszetesen kevesebbet eszek."
Es borult minden!
Csak egy kerdes: miert?????
7- es valaszolo:
A gyaloglas igen is segit, es nem az allokepesseget javitja, az a futas amivel osszekevered.
Viszont tenyleg eleg sok a napi 3-4 ora seta, persze ha mas dolga nincs az embernek, akkor belefer, de total idopazarlas annyit setalni. Ha ugyis feszesiteni akarod a labaid, akkor setalj emelkedon, iktass kozbe lepcsot, valtozatos intenzitasu legyen, es abbol boven eleg 45-60 perc is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!