Keveset ettem ma, vagy miért kopog a szemem az éhségtől?
Ezeket ettem:
10-15 eper (nagyméretű)
10-15 dióbél
4 tojásból rántotta pirospaprikával
paradicsomsaláta 2 paradicsomból, natúr joghurttal, újhagymával
2 csemegeuborka
Szerintem ettem én eleget, igaz, a hús az kimaradt, mert nincs itthon, csak virsli, az meg még a szemétnél is rosszabb... Kopog a szemem, szédülök, pedig az előbb nyomtam be a rántottát.
Mellékesen, ez az első napom, és eddig mindig hányásig ettem.
"Mellékesen, ez az első napom, és eddig mindig hányásig ettem"
egyrészt itt a gond, hogy drasztikusan kevesebbet eszel mint eddig, de még ha nem is relatíve nézzük, már délután van, de én itt rendes ebédet nem látok. igen, nagyon kevesett ettél eddig. a szédülés pluszban lehet a vízhiánytól is, iszol mellé rendesen? igyál sok vizet!
A rántotta az ebéd.
Szerintem az agyam okozza ezt a fajta éhségérzetet, mert ha arra gondolok, hogy na, akkor mostantól fogyókúrázok, fél órán belül már korog a gyomrom, akkor is, ha épp akkor faltam fel egy egész pizzát.
Vizet iszom rendesen, szeretem is, ma már megvolt a 1,5 liter minimum.
Igyál egy feles házi pálinkát!
Eper, kaki, minek az? Nincs benne semmi ami hasznos.
Tojás okés egyszer, de mondjuk hogy a szénhidrát?
Aztán mondjuk 2-3 óránként kéne zabni valamit és akkor nem lenne éhség érzeted. :D
Amugy kb nekem ez a reggeli. :)
A fenti nekem a szokásos kései reggelimre határozottan megtenné, de ennyi. Bár nem tudom, mennyi zsír van a rántottában.
Én kevesebbet ettem ma eddig, de különösen, kalóriatartalmát meghazudtolóan laktatót s még ebéd előtt állok, amúgysem vagyunk egyformák. Van, akinek több kell, sőt nekem se egyforma az étvágyam és éhségem a különböző napokon.
Az ételek amúgy szimpatikusak, ilyeneket eszem én is, csak joghurtot nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!