Mi a jobb ha sokszor keveset vagy ha csak akkor eszek ha éhes vagyok (akkor is egészségeset)?
Már 3 hónapja elhagytam a fehér lisztet/cukrot/rizst.(Ezt előre láthatólag tartani is fogom.) Ezzel sikerült leadnom annyit amennyit szerettem volna.
De hosszú távon kéne ezt a súlyomat tartanom. Nagyon félek, hogy visszahízom. Melyik módszerrel érhetném el?
Nekem a második szimpatikus. Hogyan is ehetnék, ha nem vagyok éhes vagy ne ennék, ha az vagyok? Logikátlan.
Plusz nem tudok sokszor keveset enni - ha mégis, az brutális kalóriabevitelt eredményez. Ha már felpiszkálom a testem azzal, hogy elkezdek enni, teljesen rossz éhesen abbahagyni, akkor inkább nem kezdem el. S egy rendes, kellemes jóllakás nem rövid ideig tart... Ennek örülök is, nem akarok egész nap a konyhába járkálni csipegetni. Pontszerűen nem tudok enni, ahhoz nekem idő kell.
Csináld úgy, ahogy számodra, a Te testednek s lelkednek jó, remélhetőleg ez megfelelő lesz a súlyod szempontjából is, mindenesetre jobb kiindulópontot nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!