Ki fogadta azt hogy újévben fogyókúra, sport és jól
fogkinézni?!?!
Figyelt kérdés
Újévi fogadalmam: hogy lefogyok és végre vehetek jó ruháákat :D:D Ki tett hasonló fogadalmat, és mikor kezdi a fogyót? Én sulitól vagyis jövőhét hétfőtől:)
Na most,hogy írásba adtam hivatalosan is belevágok:D
2010. jan. 1. 13:56
22/30 anonim válasza:
én is megfogadtam és kezdem is 7főtől, viszont azt még nemtom h milyen formában:S:D
2010. jan. 1. 14:12
23/30 anonim válasza:
mennyi dagadt ember :D
2010. jan. 1. 14:16
24/30 anonim válasza:
Én megfogadtam, és már ma elkezdtem.
Eddig sikeresen, még anyum híííres tiramisujának is ellenálltam. =D
most érzem, h ez az év, az enyém lesz. =D
sok sikert mindenkinek!
BÚÉK.<3
2010. jan. 1. 14:23
25/30 anonim válasza:
Mi alapitotunk egy fogyiklubot(2010 jan.4-én kezdünk egy 90napos diétát),ha van kedvetek csatlakozni irjatok privit és megadom a közös e-mail cimünket és a belépő kódot.
2010. jan. 1. 14:31
26/30 anonim válasza:
12:12 - Nem értek egyet veled, anyukám pszichés gyógyszerek miatt hízott el anno, és hidd el, akármit csinált, míg azokat a gyógyszereket kapta, nem tudott fogyni, hiába tett meg mindent, amikor abbahagyhatta, akkor már ment, csak az orvosa nem vette észre időben, hogy ezekből a gyógyszerekből - bár arra használtak, amire kellett, de - másféle szövődmények lettek (cukor, vérnyomásproblémák), minden esetre évekbe telt, mire helyreállt a szervezete, bár az egészsége már a kora miatt se lesz a régi.
2010. jan. 1. 14:44
27/30 anonim válasza:
tisztelet a kivételnek de kétlem, hogy itt mindenki gyógyszerek szedése miatt hízott el.
2010. jan. 1. 14:56
28/30 anonim válasza:
Én, de már korábban elkezdtem. :D
Mi lenne ha összefonánk?
2010. jan. 1. 15:10
29/30 anonim válasza:
Én nem konkrétan ezt fogadtam meg, de hasonlót, méghozzá azt, hogy amit kemény munkával (azaz diéta, és edzés) elértem azt a következő évben is megtartom, nem fogom elengedni magam. + veszek egy farmert ami passzos rám, mert az összes gatyám bő lett rám :)
Sok sikert mindenkinek, kitartás, ha nem irreális célt tűztök ki magatok elé, meg tudjátok valósítani, csak nagy önuralom, szorgalom, és türelem kell hozzá. + egy nagy adag önmagadba vetett hit :)
2010. jan. 1. 16:36
30/30 A kérdező kommentje:
Sok sikert mindnekinek! Én 2009 utolsó 2 hónapjában elkezdtem fogyózni -10 kg, de az ünnepekre való tekintettel, abbahagytam a fogyókúrát, mert tudtam, hogy nem bírok ellenállni a jobbnál jobb falatoknak. Visszajött pár kiló, de hétfőtől (sulitól) kezdem. :) Mostmár hiszem hogy menni fog, mert volt akaraterőm 2 hónapig, több is lesz ez ;):D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!