Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki fogadta azt hogy újévben...

Ki fogadta azt hogy újévben fogyókúra, sport és jól fogkinézni?!?!

Figyelt kérdés
Újévi fogadalmam: hogy lefogyok és végre vehetek jó ruháákat :D:D Ki tett hasonló fogadalmat, és mikor kezdi a fogyót? Én sulitól vagyis jövőhét hétfőtől:)
2010. jan. 1. 07:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

Csatlakozom a 2010-ben lefogyunk GYIK tagokhoz:)

Most a karácsony miatt felszedtem pár kg-t (gyorsan hízok) és most nagyon nem érzem jól magam...:(

Elhatároztam,hogy legkésőbb március végéig leadok 8-10kg-t egészséges táplálkozással és mozgással.A mozgás azért fontos,mert eddig nem nagyon mozogtam.Elhatároztam ,hogy ezentúl kocogni fogok és otthon tornázni (+edzés és tesi óra).

Hát nem ma kezdem az biztos:D Ma megyünk unokatesómékhoz,ha belegondolok mi lesz ott...Jól kezdődik az év:D Kaja,pia,jókedv:P

Én is hétfőtől kezdem a fogyót.

Azt kívánom mindenkinek,hogy megvalósítsa a célját amit 2010-re kitűzött!B.U.É.K.

15/L

2010. jan. 1. 11:36
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs miből fogyni, sőt, fér még ide pár plusz kiló, de akinek van miből, annak sok sikert és kitartást kívánok. :-)
2010. jan. 1. 11:52
 13/30 anonim ***** válasza:
29%
persze ilyenkor még mindenki lelkes mert jól vagytok lakva az elmúlt napok zabálásaitól. tán mértéket kellene tartani és nem kéne fogadkozni a fogyásról.
2010. jan. 1. 12:12
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

12.12-es, igazad van, csak a jótanácsod sokunkon már nem segít. A mértéktartás azoknak jó, akik karcsúak, nekünk viszont le kell fogyni. Az, hogy ki miért hízott el, csak ő tudja, de szerintem dicséretes, ha valaki elszánja magát egy ilyen hosszú, és sok kitartást igénylő tortúrára, mint a fogyókúra.

Azokat az embereket, akik azért karcsúak, azért vékonyak, mert mértéket tartanak az evésben,és sokat sportolnak, tisztelem.

Volt viszont olyan barátnőm is, aki nádszálvékony volt, semmivel sem sportolt többet, viszont minimum kétszer annyit evett, mint én. Nos, az ilyen embereket inkább irigylem, mint tisztelem:)

2010. jan. 1. 12:34
 15/30 anonim válasza:
100%

Én is csatlakozni szeretnék!

Majdnem 80 kilóból fogok 15-öt leadni és kész!:)

Sok sikert Mindekinek!

2010. jan. 1. 13:01
 16/30 anonim ***** válasza:
Én is idén kezdem a fogyit :) Bár én 2009-et fogyókúrával kezdtem, le is dobtam 10 kilót, amiből 3 jött vissza összesen, ez szerintem jó :) Most 64 kiló vagyok, a cél az 54 kiló. Ha ez sikerül, és tartani is tudom, akkor az idei év végén egy hasplasztikával koronázom meg a művemet :) Ugyanis szülés után híztam így meg, illetve terhesen nyúlt ki így a bőröm, ezen sajnos a fogyás nem segít, ezt le kell nyisszantani. De csak akkor, ha kilóra már annyi vagyok, amennyi szeretnék. Hétfőn kezdek amúgy én is!
2010. jan. 1. 13:13
 17/30 anonim ***** válasza:
26%
Én kurv@jól nézek ki, de le fogok adni pár kilót, hogy mégjobban tetszem mamamnak:)
2010. jan. 1. 13:16
 18/30 anonim ***** válasza:
21%

Szánalmas az, hogy mindig mindenki holnap, meg holnapután kezdi... Nincs nektek akaraterőtök, ezt az is mutatja, hogy fogadalmat kell tennetek az életmódváltáshoz. Nem fogjátok bírni, maximum pár hétig. És 2010-ben tovább híztok.

Tisztelet a kivételnek.

2010. jan. 1. 13:32
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is a a sulitól kezdem a fogyit.Azért hogy végre a kiszemeltemhez, tavasz végén bátorsággal merjek odalépni és elmondani az érzéseimet:)

Hosszú procedúra lesz és sok kitartás szükséges hozzá,de nemes a cél:D

Sok sikert minden fogyizónak és B.U.É.K

15/L

2010. jan. 1. 13:38
 20/30 anonim ***** válasza:

Nekem is szerepel a fogyás az újjévi fogadalmak "listáján". :-)

De nem is arra összpontosítok hogy most fogyjak, hanem egészséges életmódot folytassak sok mozgással, kevés édességgel...és ha ezt betartom akkor megy a fogyás is. Egyébként 5-6 kg-tól szeretnék megszabadulni. :-)

Én is hétfőtől kezdek, de a megelőző napokon, pedig próbálok ráhangolódni.

Sok sikert mindenkinek és Boldog Új Esztendőt! :-)

2010. jan. 1. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!