Futással fogyók! Ti egy héten hányszor futtok? Mennyit? Tartotok pihenőnapot? Fáradtság?
Én 3 nap futás után, a 4. napon már úgy érzem, hogy alig bírok futni. Elfáradtam. És kell egy kis pihenő. Lehet, hogy csak lelkesedési probléma de akkor nehezebben megy a futás. Ti is tapasztaltatok már ilyent?
Köszönöm a válaszokat
kétnaponta futok edzésterv szerint
A pihenő kell. Mennyit szoktál futni?
Amúgy meg kell jó pár hónap amíg már hiányozni fog, ha kimarad, meg lelkesen mész :D
Nekem heti 3 kardio edzésem van, emellett 3 súlyzós. A kardio edzéseimet a lehető legjobban megpróbálom elosztani a héten,egymás utáni napokon sosem intervallumozom,egyszer próbáltam, majd kihaltam. :D Muszáj beiktatni pihenőnapot, pláne ha kezdő vagy,mert hamar "kiégsz".
Hogy mennyit futok,az benne van a válaszomban - mivel intervallum edzések ezek, ezért kb 15-20 percesek az edzéseim, de sokkal hatékonyabb, mint amikor anno róttam az 5-6 kilométeres monoton köröket... Ajánlom mindenkinek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!