Lehet ez a fáradság a fogyókúrától?
Szóval 2 hónapja kezdtem el a diétát,le is ment az az 5 kg amit szerettem volna viszont azóta folyamatosan fáradt vagyok,szétszórt,feledékeny nem tudok hosszabb ideig figyelni.
egy átlagos napom:
reggeli: 2 szelet puffasztott rizs, sonkával paprikával
tízórai: általában kimarad
ebéd: leves, főzelék csirkemellel vagy rizs csirkemellel
uzsonna: joghurt vagy egy marok diákcsemege (magvak) vagy egy tányér leves
vacsora: rántotta vagy körözöttel töltött paprika
hozzáteszem régen többnyire valami tésztafélét ettem vagy rántott sajtot krumplipürével és rengeteg pizzát meg hamburgert
amúgy vashiányos vagyok,de az már évek óta fennáll,1 hónapja általános immunerősítő komplexet is szedek.
Kevés hús, kevés zöldség, túl sok joghurt, értelmetlen pufirizs (azaz reggelire több húst és zöldséget kellene enni, mert hiába laksz jól puf.rizzsel, az semmi).
Keveset eszel, a minőségen lehetne javítani..
Igen, van esély rá hogy összefügg a fáradtság az étkezéseddel.
Köszönöm a választ. Megpróbálok több zöldséget enni, a több hús nem hiszem,hogy menni fog mert nem nagyon szeretem a húsokat nálam már az is változás,hogy nem csak heti egyszer eszek húst.
Ha jól sejtem a 3-as válaszadó a paleo diéta híve (TáplálkozásHarcművész???),de igazából én nem szeretnék a paleo szerint étkezni.
Igazából senki sem szeretne. Csak sokan jobban nem szeretnének fáradékonyak és betegek lenni, mint amennyire nem szeretnék a paleós (táplálkozástudomány ajánlásai) elveket tartani.
Te döntesz, így is folytathatod ahogyan eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!